А ако е 5W40 ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на масло
Collapse
X
-
Е аз карам с такова и си мислех,че го "хапва".1 път долях 1/2 литър,че за 8000км беше стигнало на минимума,но се оказа,че не го е "хапвала",а калпави майстори не са ми затегнали добре филтъра и от там поизтичало.Сега пак сложих 5W40,макар фиат да препоръчват 10w40 и питам с кое е по-добре?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
ivanko_rs написа:bambucha написа:Колеги искам да попитам дали с това масло може да имам проблеми Castrol Edge Sport 0W40.Дават го за нови автомобили,моята "уж" няма 100000 км. ама само тя си знае В момента съм с полу синтетика на Mobil 1,но това го спечелих от една игра на Castrol та поне да се използва в магазина е 140 лв.RIP Bravo 100 16V
Audi A4 2.5 TDI
Коментар
-
bambucha написа:ivanko_rs написа:bambucha написа:Колеги искам да попитам дали с това масло може да имам проблеми Castrol Edge Sport 0W40.Дават го за нови автомобили,моята "уж" няма 100000 км. ама само тя си знае В момента съм с полу синтетика на Mobil 1,но това го спечелих от една игра на Castrol та поне да се използва в магазина е 140 лв.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Ми разпитай магазинера, ако ти е приятел, какви са му маслата, откъде ги доставя, от кои хората са доволни и т.н. А ако не ти се рискува винаги може да поръчаш от Хит-ко или пък да си купиш Приста от бензиностанцията.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар