Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ШУМ НА ДВИЖЕЩА СЕ ВОДА (ПУНТО 1995)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ШУМ НА ДВИЖЕЩА СЕ ВОДА (ПУНТО 1995)

От известно време, когато тръгна с колата се чува шум на течаща вода...., като на завоите съответно се пренася от ляво на дясно и обратно...и когато отива на дясно се чува едно съскане като на изпаряваща се вода. Това е много странно, питах един майстор, нищо не можа да ми каже по въпроса..., иначе колата си върви нормално...но до кога не се знае. Все пак този шум не е нормално да се чува. Ако някой знае за какво става въпрос, моля да пише.

имаш ли достатъчно вода/антифриз в охладителната система?
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Re: ШУМ НА ДВИЖЕЩА СЕ ВОДА (ПУНТО 1995)

fiat_user написа:
      От известно време, когато тръгна с колата се чува шум на течаща вода...., като на завоите съответно се пренася от ляво на дясно и обратно...и когато отива на дясно се чува едно съскане като на изпаряваща се вода. Това е много странно, питах един майстор, нищо не можа да ми каже по въпроса..., иначе колата си върви нормално...но до кога не се знае. Все пак този шум не е нормално да се чува. Ако някой знае за какво става въпрос, моля да пише.
      Виж дали не ти е запушен отливника под кората за чистачките (предните). Може би там се е запушило и е пълно с вода която като прелее попада в/у тръбите на изходящия колектор и затова се чуват тези звуци на изпаряваща се вода.
      Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
      --- в сърцето завинаги... ---
      Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

чул съм че така се чува от пробила гарнитура на глава

но и на мен ми шумеше но отсамосебе си спря , ако нема вода сипи ако не се оправи си за мастер
        karam fiat 1992 tempra karburator
        0889340995

Коментар

Working...
        X