Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква е цената на термостат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каква е цената на термостат

Здравейте, От скоро съм собственик на Brava. Но като се купува автомобил на старо си пъква това и онова, та май ще трябва да си сменя термостата.Има ли някой на представа каква е цената на термостат за Brava 1.6 103 к.с. 1996 г.Има ли он-лайн магазини и адреси от които да се поръча по интернет, или къде частите са най евтини, но и качествени за цената си.Предварително благодаря за всички отговори.

върти ми се нещо като 70-80 лв...купи си некакъв свестен обаче, защото аз си купих от T&Cars и в момента имам сериозни съмнения, че пак не ръботи съвсем добре.http://axm-auto.com/ е това е сайт на човек от форума - аз съм го ползвал много пъти.
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

76 лева беше лятото в Т&N марка BEHR . Е след 4 месеца пак не работи -държи колата студена.Това е най скапана част в Бравото,ако греша ме поправете.

Коментар

Аз си купих от "скапаните" Vernet и вече две години работи като по часовник :P
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Точно така колега ,преди да тръгна да търся прегледах форума и видях ,че имаше отрицателни отзиви за ВЕРНЕТ и като ми извадиха в магазина ОРИГИНАЛЕН се изкефих много.....май преждевременно .

Коментар

Аз също съм с вернет и за сега 2 години си работи нормално
            HONDA I-VTEC

Коментар

аз също си сложих Vernet но като го отворих на корпуса имаше щампа BEHR карам с него два месеца и 2000км без проблем. колата е мареа 1.9TD100
              FIAT Marea 1.9TD/100

Коментар

И аз съм с Vernet, около 60 лева ми струваше, към 20 000 км вече, няма проблеми

Коментар

И моя Vernet стана на една година и си работи добре . Доколкото си спомням струваше около 60-70 лв.
                  ex : Bravo 1.6 16v 103hp
                  now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

MGP

Благодаря за отговорите. Но как да разбера със сигурност каква мощност е автомобила. Продавача ми каза че е 103 к.с, така пише и в един документ с който е вкарана на който пише "anulata" на който пише 76, което май са киловатите, но също така на него пише дата 11.1995 г.(кьто това предполагам е първата геристрация), а в каталога на axn-auto.com пише че автомобили 103 к. с. са от 1996 г. и има два вида термостати. Даже сега ще го сканирам и ще го кача.

Коментар

!!!

Ето снимка на документа.Ма нещо не мога да го кача както трябва.
                      Прикачени файлове

Коментар

!!!

П. П. А и как да разбера с колко температурни датчика е. Все пак благодаря за всички отговори.

Коментар

Качи го във формат JPG
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

От конвеера 1,6 двигателя слиза с един датчик до 01.04.98г. ,а след това с двата датчика.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

А....добре че видях темата...Възможно ли е от тази джаджа бравото ми да не загравя хич?

Коментар

Working...
                              X