Здравейте, От скоро съм собственик на Brava. Но като се купува автомобил на старо си пъква това и онова, та май ще трябва да си сменя термостата.Има ли някой на представа каква е цената на термостат за Brava 1.6 103 к.с. 1996 г.Има ли он-лайн магазини и адреси от които да се поръча по интернет, или къде частите са най евтини, но и качествени за цената си.Предварително благодаря за всички отговори.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква е цената на термостат
Collapse
X
-
върти ми се нещо като 70-80 лв...купи си некакъв свестен обаче, защото аз си купих от T&Cars и в момента имам сериозни съмнения, че пак не ръботи съвсем добре.http://axm-auto.com/ е това е сайт на човек от форума - аз съм го ползвал много пъти."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
MGP
Благодаря за отговорите. Но как да разбера със сигурност каква мощност е автомобила. Продавача ми каза че е 103 к.с, така пише и в един документ с който е вкарана на който пише "anulata" на който пише 76, което май са киловатите, но също така на него пише дата 11.1995 г.(кьто това предполагам е първата геристрация), а в каталога на axn-auto.com пише че автомобили 103 к. с. са от 1996 г. и има два вида термостати. Даже сега ще го сканирам и ще го кача.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар