Здравейте, в един друг пост бях писал,че имам проблеми с обезвъздушаването на охладителната система. След неколкократна проверка не намерих пробка върху маркуча за парното. Та въпросът ми е: На самия термостат , отстрани на датчика има една пластмасова тапа, която се отвива с шестограм.Има ли вероятност тя да е сервизна и да служи за обезвъздушаване? Снимка не мога да кача,защото в момента не мога да си намеря инфрареда. п,п Съжалявам за лошия пост днес, но шефът влетя в стаята и се наложи да пиша мнооого бързо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странна тапа на термостата -Браво 1.6 16V?
Collapse
X
-
При Брава с двигател 1,6 има два вида термостати.Единия вид е с един датчик за температура на автомобили произведени до 01.04.98г.,а другия вид е със два датчика за автомобили произведени след 01.04.98г.При теб термостата е модела с двата датчика и пореади липсата и нуждата от втория отвора е затапен с тази тапа.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Странна тапа на термостата -Браво 1.6 16V?
mixifixi написа:Здравейте, в един друг пост бях писал,че имам проблеми с обезвъздушаването на охладителната система. След неколкократна проверка не намерих пробка върху маркуча за парното. Та въпросът ми е: На самия термостат , отстрани на датчика има една пластмасова тапа, която се отвива с шестограм.Има ли вероятност тя да е сервизна и да служи за обезвъздушаване? Снимка не мога да кача,защото в момента не мога да си намеря инфрареда. п,п Съжалявам за лошия пост днес, но шефът влетя в стаята и се наложи да пиша мнооого бързо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар