Въпросът е къде да си почистя дюзите? Някой ако е извършвал тази процедура вече нека сподели. Искам обаче да ми ги свалят, където ще ги чистят, а не аз да си играя те само да ги накиснат и да ми вземат парите. Колата е Мареа, 1.8 и се кара само на газ като пали на бензин, но напоследък трудно пали и се съмнявам в дюзите понеже върви и малко по-зле от колкото на газ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почистване на дюзи в София, къде?
Collapse
X
-
3p написа:blagun написа:В сервиз "Дунев" ги чистят за 11лв. бройкатаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
3p написа:Очаквах да е без демонтаж. А как се свалят дюзите на 1.8 мотор, някакви насоки ?
Коментар
-
3p написа:Като ги почистя ще ъпдейтна дали паля лесно.
Коментар
-
Колеги, при едно такова чисене ми изгориха едната дюза. Демек почистиха ги, ама след 2 дни едната изгоря. Смених я и колата наистина си оправи проблемите със забиването на носа. И един съвет - забравете добавките за почистване на дюзи! Като сметнах колко е цената на добавките (redex), които съм сипал в резервоара излезе че по цена минават почистването на инжекторите+смяната на единия. Цената на почистването (поне в Пловдив) се движеше около 30-40 лв в зависимост от сервиза.Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
не знам ама аз праснах една добавка не знам как се казва взехя от лук ойл, ей ттака на бъзик, не вярвах, че ще има ефект и праснах на 10 литра бензин половината добавка, а тя е за 200-250 литра по спомени. имаше ефект, а добавката струваше 3-4 лвLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Дано не е късно. Ето го моя опит:Колата не ми е забивала нос, но работеше неравномерно на бензин и тресеше двигателя. Дюзите почистих в един сервиз в Овча Купел 2, на ул. Обиколна, посока - нагоре, вдясно след бензиностанция HAPECO, май пишеше нещо като "Автоработилница", в същата сграда има гумаджия. За почистването дюзите не се демонтират. Ползват някаква смес, откачат бензиновите маркучи и закачат съда с бозата. За 10-ина минути колата го изгаря и при мен нещата сработиха. Преди това бях сипвал 2 различни вида добавки от по 10-15лв почти без ефект. Цената беше 40 лв, момчето ме увери, че нямало проблем за катализатора от тая боза. А и -- сменете си бензиновите филтри бе хора Така де - тия дето ги иматАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар