Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Почистване на дюзи в София, къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Почистване на дюзи в София, къде?

Въпросът е къде да си почистя дюзите? Някой ако е извършвал тази процедура вече нека сподели. Искам обаче да ми ги свалят, където ще ги чистят, а не аз да си играя те само да ги накиснат и да ми вземат парите. Колата е Мареа, 1.8 и се кара само на газ като пали на бензин, но напоследък трудно пали и се съмнявам в дюзите понеже върви и малко по-зле от колкото на газ.
    Lancia Y, 1.2, 60

В сервиз "Дунев" ги чистят за 11лв. бройката
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
      А монтаж/демонтаж включват ли в тази цена? И в кой сервиз, до студентски град или в слатина ?
      Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

3p написа:
        blagun написа:
        А монтаж/демонтаж включват ли в тази цена? И в кой сервиз, до студентски град или в слатина ?
        На 4ти киолометър - Слатина, цената е без монтаж и демонтаж - сваляш ги и ги носиш там
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Очаквах да е без демонтаж. А как се свалят дюзите на 1.8 мотор, някакви насоки ?
          Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

3p написа:
            Очаквах да е без демонтаж. А как се свалят дюзите на 1.8 мотор, някакви насоки ?
            Миналата година ми казаха цена около 70-80лв - с демонтаж и монтаж от тях! Все още моите дюзи не съм ги чистил...Ето ти телефоните на сервиз "Дунев" до ЦСКА-то - звънни и питай.0886 2021210899 83212102/971326902/9713145
            BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
            Среден разход на газ

Коментар

Лятото гледах в TCM едни ултразвукови ванички за почистване на очила и часовникарски инструменти по 20-25 лева,та те не стават ли?

Коментар

12лв. на дюза плюс 30 монтаж/демонтаж това ми казаха по телефона. Като ги почистя ще ъпдейтна дали паля лесно.
                Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

3p написа:
                  Като ги почистя ще ъпдейтна дали паля лесно.
                  Непременно сподели какво е положението след почистването:- дали изглеждат така инжекторите - http://www.accurateis.com/before_after_01.php - сподели и дали си доволен от сервиза за тази операция - цена, качество, отношение към клиента ...Че от 1 година вече какво ли не съм изчел за тези инжектори за да се самоубедя, че те са проблема за работа на бензин, "забиване на носа" и т.н. - ето няколко линка от други автофоруми с описание на подобен проблем:http://citroen-bg.net/forum/viewtopi...2bd2e6447348А нови инжектори са си "цифра" - http://www.prospeed.bg/tuning_produc...202&s=3786&p=1
                  BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                  Среден разход на газ

Коментар

Колеги, при едно такова чисене ми изгориха едната дюза. Демек почистиха ги, ама след 2 дни едната изгоря. Смених я и колата наистина си оправи проблемите със забиването на носа. И един съвет - забравете добавките за почистване на дюзи! Като сметнах колко е цената на добавките (redex), които съм сипал в резервоара излезе че по цена минават почистването на инжекторите+смяната на единия. Цената на почистването (поне в Пловдив) се движеше около 30-40 лв в зависимост от сервиза.
                    Fiat Brava 1.6
                    Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
                    Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

не знам ама аз праснах една добавка не знам как се казва взехя от лук ойл, ей ттака на бъзик, не вярвах, че ще има ефект и праснах на 10 литра бензин половината добавка, а тя е за 200-250 литра по спомени. имаше ефект, а добавката струваше 3-4 лв
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Дано не е късно. Ето го моя опит:Колата не ми е забивала нос, но работеше неравномерно на бензин и тресеше двигателя. Дюзите почистих в един сервиз в Овча Купел 2, на ул. Обиколна, посока - нагоре, вдясно след бензиностанция HAPECO, май пишеше нещо като "Автоработилница", в същата сграда има гумаджия. За почистването дюзите не се демонтират. Ползват някаква смес, откачат бензиновите маркучи и закачат съда с бозата. За 10-ина минути колата го изгаря и при мен нещата сработиха. Преди това бях сипвал 2 различни вида добавки от по 10-15лв почти без ефект. Цената беше 40 лв, момчето ме увери, че нямало проблем за катализатора от тая боза. А и -- сменете си бензиновите филтри бе хора Така де - тия дето ги имат
                        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Working...
                        X