Температурната скала на таблото на мареата е само с чертички, по средата има някакъв термометър, а в края червена зона. Написани на чертичките градуси няма.Някой може ли да каже (,но не на база предположения, трябват ми абсолютно сигурни данни например от сервизно ръководство) коя чертичка на колко градуса отговаря ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Температурната скала на таблото на Marea Weekend ELX
Collapse
X
-
Още преди да пусна темата пробвах с търсачката, но за съжаление без успех. При изписване на думите, по които се търси, една буква да не съвпада и съответното мнение ще бъде пропуснато. Понякога съм успявал с помощта на търсачката да намеря каквото ми е необходимо, но в случая не успях.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Благодаря много ! Точно това ми трябваше. Излиза, че в сервиза, в който ми смениха термостата и ме омагьосваха, че е нормално на извънградско температурата да бъде малко над позиция 2 (точно както е на снимката), не са ме излъгали.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
така трябва да еработната температура на дизеловите двигатели, е по-ниска от тази на бензиновитеhttp://www.fiat-bg.org/index.php?opt...d=34&Itemid=63
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар