Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на еърбег за фиат браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на еърбег за фиат браво

Здравейте на всички, не веднъж съм получавала добри съвети от вас и ето ме отново тук, трябва да си сменя еърбега но не знам къде да направя това, в ауто италия ми поискаха 3000 лв. колата е фиат браво 1,9 JTD, моля ако някой знае къде да го сменя на по прилична цена и дават гаранция да ми каже. Благодаря ви предварително.Темата беше поместена в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип fiat-bg.org

Re: Смяна на еърбег за фиат браво

gsjelev написа:
    Здравейте на всички, не веднъж съм получавала добри съвети от вас и ето ме отново тук, трябва да си сменя еърбега но не знам къде да направя това, в ауто италия ми поискаха 3000 лв. колата е фиат браво 1,9 JTD, моля ако някой знае къде да го сменя на по прилична цена и дават гаранция да ми каже. Благодаря ви предварително.Темата беше поместена в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип fiat-bg.org
    Цялия комплект Еърбег ли трябва да смениш или само патрона.Ако се е отварял се сменя патрона,самия еърбег и станцията за управление.А ако не е отварян се сменя само патрона тъи като фирмите дават само 10 год. гаранция за него.На десетата година който иска да има еърбег трябва да си смени патроните.Същото важи и за коланите на седалките.Това подробно е описано в ръководствата за експлоатация на колите.

Коментар

Working...
    X