Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Парно и преден джам

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Парно и преден джам

Та на пунтото супер дразнещ проблем...пускам да обдухва джама целия джам го обдухва само пред шофиора точно където гледам супер бавно го обдухва.Мислех да не е филтъра,ама само за там да не обдухва нямаше много голям смисъл.И днес пускам на 4 да духа на прозорците на затворена клапа,пипам навсякъде духа до горе почти ,а пред мен не стига въздуха и чак като се позатропли доста колата изчезва запотеното.Духалките пред мен си духат но на 20 см нагоре само,по нагоре не се чуства нищо.от какво може да е ?
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Пусни го на отворена... На затворена ще си запотява

Коментар

бре няма значение отворена не отворена.пуснах го на затворена че по силно духа и се усеща.Просто пред мен точно не духа и си седи запотено и чак след време се оправи като се затопли колата.

Коментар

Не разбрах слабо ли духа...Ако е така, то ти се е откачил/или разместил/ някаде по свръзките въздуховода /или се е запушил/.Ако си духа добре, но не на място може да ти се е разкачил и разместил дифузьора /края/ на въздуховода - намести го.Щом не можеш да си го оправиш сам - ходи на сервиз, те и майсторите семейства хранят ...
        My car is the best :P
        Fiat Tempra SW 1.9 TD

http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/index.php?5

Коментар

не слабо а направо не си духа..ама точно там дето аз трябва да гледам пътя бре не че не мога ма доколкото знам ръководство със снимки няма за пунто та затва питам

Коментар

"Закона на Мърфи", нали го знаеш? :D
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

не ми се е случвал мн мн често ама като стане така първо за него се сещам а мин година не правеше така...

Коментар

При мене затворна, отворена/ студено топло няма никакво значение целите прозорци са запотени и няма оправия. Даже ги пръсках с един препарат против изпотяване ама пак не става. Единствения вариянт е да пускам климатика да бичи постоянно което не е оферта. Колата е Браво.
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Сега слизам преди 3 часа и кфо да гледам запотени отвътре...май отива на към радиаторче на парното..макар че течове не се виждат.герака то май и при теб е за радиаторче или филтър най-малкото

Коментар

Аз в началото като си взех Типото имах големи ядове със запотяването. К’во ли не мъдрих... накрая излзе, че през дупката за мека връзка м/у купето и петата врата като вали влиза яко вода... ама се стича под стелката в багажника, както и напоява кечето под задната седалка, т.е. външни фактори за теч от дъжд в купето няма... Та цялата тази влага като е валяло или сняг влиза в купето и сутрин като е студено, но е напекло слънцето купето вътре през прозорците и стъклата запотени... и няма отпотяване. Като усетих, че ми тече... пистолета с горещ силикон и хубаво изолиране... вече няма запотяване.
                    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                    --- в сърцето завинаги... ---
                    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Санде и тва е вариянт щот задната врата от октомври леко е изместена след лек инцидент и ми светеше плафона отзад в багажника.Утре на светло ще проверя доколкото мога.

Коментар

Working...
                      X