Та на пунтото супер дразнещ проблем...пускам да обдухва джама целия джам го обдухва само пред шофиора точно където гледам супер бавно го обдухва.Мислех да не е филтъра,ама само за там да не обдухва нямаше много голям смисъл.И днес пускам на 4 да духа на прозорците на затворена клапа,пипам навсякъде духа до горе почти ,а пред мен не стига въздуха и чак като се позатропли доста колата изчезва запотеното.Духалките пред мен си духат но на 20 см нагоре само,по нагоре не се чуства нищо.от какво може да е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Парно и преден джам
Collapse
X
-
Не разбрах слабо ли духа...Ако е така, то ти се е откачил/или разместил/ някаде по свръзките въздуховода /или се е запушил/.Ако си духа добре, но не на място може да ти се е разкачил и разместил дифузьора /края/ на въздуховода - намести го.Щом не можеш да си го оправиш сам - ходи на сервиз, те и майсторите семейства хранят ...
Коментар
-
При мене затворна, отворена/ студено топло няма никакво значение целите прозорци са запотени и няма оправия. Даже ги пръсках с един препарат против изпотяване ама пак не става. Единствения вариянт е да пускам климатика да бичи постоянно което не е оферта. Колата е Браво.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Сега слизам преди 3 часа и кфо да гледам запотени отвътре...май отива на към радиаторче на парното..макар че течове не се виждат.герака то май и при теб е за радиаторче или филтър най-малкотоLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Аз в началото като си взех Типото имах големи ядове със запотяването. К’во ли не мъдрих... накрая излзе, че през дупката за мека връзка м/у купето и петата врата като вали влиза яко вода... ама се стича под стелката в багажника, както и напоява кечето под задната седалка, т.е. външни фактори за теч от дъжд в купето няма... Та цялата тази влага като е валяло или сняг влиза в купето и сутрин като е студено, но е напекло слънцето купето вътре през прозорците и стъклата запотени... и няма отпотяване. Като усетих, че ми тече... пистолета с горещ силикон и хубаво изолиране... вече няма запотяване.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар