Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за генерация - МОЛЯ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за генерация - МОЛЯ!

Искам да си сменя цялата генерация на фиата (Ритмо CL 1.5Моно 75к.с - 1988г). Генерацията не е лоша, но е с подменени тръби, които са по-тънки от оригиналните, същото се отнася и за задното гърне. Интересува ме къде мога да си направя подмяната при добро съотношение цена-качество? Ако някъде се предлагат спортни генерации също съм заинтересован, колата е в добро състояние, особено мотора (почти нулев разход на масло - около 200гр. - 5000км). Колата е с катализатор(този мотор БЕЗ катализатор се води 83к.с) и ламбда сонда - давам тази информация, ако има отношение към цената или вида на генерацията. При толкова слаб мотор може ли да се очаква ефект от спортна генерация и какъв? Благодаря предварително!
    Fiat Marea JTD 105 09.2000г

Момчета никой ли няма мнение по този въпрос!!

Никой ли няма да вземе отношение по проблема!!!

Коментар

Re: Съвет за генерация - МОЛЯ!

Reptile написа:
      Искам да си сменя цялата генерация на фиата (Ритмо CL 1.5Моно 75к.с - 1988г). Генерацията не е лоша, но е с подменени тръби, които са по-тънки от оригиналните, същото се отнася и за задното гърне. Интересува ме къде мога да си направя подмяната при добро съотношение цена-качество? Ако някъде се предлагат спортни генерации също съм заинтересован, колата е в добро състояние, особено мотора (почти нулев разход на масло - около 200гр. - 5000км). Колата е с катализатор(този мотор БЕЗ катализатор се води 83к.с) и ламбда сонда - давам тази информация, ако има отношение към цената или вида на генерацията. При толкова слаб мотор може ли да се очаква ефект от спортна генерация и какъв? Благодаря предварително!
      От "спортна генерация", както я наричаш ти винаги има ефект без значение колко е мощен дв. Има производители катоSupersprint, Remus и др. които освен гърнета с ниско съпротивление правят и високоефективни изпускателни колектори. Друг е въпроса за твоята кола дали се произвеждат. Разбира се може да се направи и custom изпълнение-в много случаи са добри, колкото и марковите и излизат значително по-евтино. Разбира се не е лесна работа, затова много хора го имат на ум, ама не се захващат. В книгата за тунинг на Фиат/Ланча всичко е описано подробо с нещата които се взимат в предвид, формули и т.н.
      Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
      Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
      BlueStorm transforms . . .
      . . . !!!

Коментар

BlueStorm написа:
        В книгата за тунинг на Фиат/Ланча всичко е описано подробо с нещата които се взимат в предвид, формули и т.н.
        къде мога да намеря тази книга?
        "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
        (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

charlie написа:
          къде мога да намеря тази книга?
          в темата: тази .........
          Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Мерси за отговорите

Благодаря, че ме насо4ихте в моите търсения.......

Коментар

Аз пак не мога да видя за какво става на въпрос Дайте некое дискче или незнам там какво please
              Пауър из нотинг уитаут гума
              Cinq 16v , Delta 1 2.0

Коментар

Working...
              X