Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся сервиз за тропащата ми предница?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся сервиз за тропащата ми предница?

Някой ориентиран към Фиат или италиански коли - идеята ми е да знаят какво правят и да не ги чакам да тичат до ул. "Симеон" за една биалетка? А пък и ако може да е около "Орландовци"...???

един бърз сърч и какво излезна: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15837не съм ходил там и не мога да се ангажирам с мнение, така че прецени това на колегите ходили там
    FIAT MAREA 1.9 TD100 ELX

Коментар

tesiv написа:
      един бърз сърч и какво излезна: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15837не съм ходил там и не мога да се ангажирам с мнение, така че прецени това на колегите ходили там
      Tретия коментар там е мой...

Коментар

поне опитах...
        FIAT MAREA 1.9 TD100 ELX

Коментар

Познавам двама братя, които са много добри по ДВГ и ходова част на италиански коли. Много съм доволен от тях, но никак не са близо до Орландовци. Сервиза им е близо до Мосю Бриколаж на Околовръсното и Сливница. Намира се в някакъв автобусен паркинг или сервиз, не знам точно. Има и гумаджии там и други майстори. Попитай за Роби и Росен. Прикачвам ти карта, за да се ориентираш по - лесно.
          Прикачени файлове
          M-Benz E 250 TD 150hp
          M-Benz 200d 75 hp
          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Ето ти още един човек:Емо 0887 631989Сервиза им е само за предници.п.с. за ориентир - с черната точка е "италианеца" а с розовата сервиза.
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
            X