Здравейте, преди 2 дни виждам че се е пукнала предната броня на Бравото.Бравото е 1.6 16 1996 год.Пукнатината е от страната на водача точно на ъгъла отгоре.Нямам си идея от какво е.Интересувам се лепи ли се това нещо или трябва да се смени бронята. Ако се лепи - къде.Също възможно ли е да има някаква деформация която е причината да се пукне бронята и къде да се консултирам.Ако трябва да търся броня къде се ходи - няк`ви автоморги. Във София.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пукната предна броня на Бравото
Collapse
X
-
Лепи се и след това се боядисва цялата броня (става като нова)този човек може да ти помогне http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=10477Кирил ЗдравковGSM 0888 408 567ул. Филип Кутев №7 - по Симеоновско шосе, втората пресечка вляво като се кара от колелото на трамваите на Хладилника нагоре.
-
Аз също имах 1-2 пукнатини като твойта, но стигаха до под фара. За да не се разчекне още с времето свалих цялата броня и ето какво направих:- взимаш телчета за телбод, но има едни по-дебели и здрави- хващаш бронята със стяги, така че пукнатината да я си я прибрал и бронята да е с лице към теб от вътрешната и страна- взимаш телче и може малко да го подрежеш да не излезе от другата страна на бронята- нагряваш го със запалка и го бучваш върху пукнатината. То е нагрято и в пластмасата влиза като у тях си. Аз ги редях през 2мм.- накрая със силикон от тея дето се слагат с пистолет намазах върху пукнатината и телчетатаБих казал, че доста здраво стана, при теб не знам дали ще се получи.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Все пак се интересувам ако отида да ми оправят бронята, там могат ли да преценят от какво се е пукнала бронята. Или преди да я сложа залепена трябва да търся друг който да огледа дали няма деформации които причиняват проблема. Защото не ми се иска като се монтира и след време пак да се спука на същото място или на друго място по същата причина.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар