Здравейте!Отдавна ми беше за смяна капака на ангренажния ремък. Купих си и вчера тръгнах да го сменям. Старият свалих лесно, но със слагането на новия не беше така. Помъчих се половин час и понеже стана и доста тъмно и нищо не виждах се отказах. То май и затова не можах да го сложа де - нещо малко пречеше някъде да го "натъкмя", но не и не... Та така - захванах жиците, които минават по капака отстрани да не падат и ще карам няколко дни така - докато не го сложа или не отида при някой майстор - ама за такова нещо как да отида при майстор - срамота!Опасно ли е да карам така въобще? Мисля че няма кой знае каква опасност - той и без това стария повече пречеше понеже се клатеше и сигурно се е допирал от време на време до ремъка. И още нещо - да не би да не правя нещо както трябва като слагам капака?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.1 94 г. - без капак на ангренажен ремък... ОПРАВЕН
Collapse
X
-
не е хич хубаво да караш сега така. айде лятото пак иди-доди, ама сега я си представи паркираш пред вас, преди това си минал през локва. през нощта става -5 градуса и от напрасканата вода по колелото на коляновия вал земе че хване лед. не знам какво би станало като завъртиш сутринта, но все пак има теоритична възможност да стане фалLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Re: Пунто 1.1 94 г. - карам без капак на ангренажен ремък...
Romeokton написа:Здравейте!Отдавна ми беше за смяна капака на ангренажния ремък. Купих си и вчера тръгнах да го сменям. Старият свалих лесно, но със слагането на новия не беше така. Помъчих се половин час и понеже стана и доста тъмно и нищо не виждах се отказах. То май и затова не можах да го сложа де - нещо малко пречеше някъде да го "натъкмя", но не и не... Та така - захванах жиците, които минават по капака отстрани да не падат и ще карам няколко дни така - докато не го сложа или не отида при някой майстор - ама за такова нещо как да отида при майстор - срамота!Опасно ли е да карам така въобще? Мисля че няма кой знае каква опасност - той и без това стария повече пречеше понеже се клатеше и сигурно се е допирал от време на време до ремъка. И още нещо - да не би да не правя нещо както трябва като слагам капака?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар