pakumba написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На колко време доливате вода в охладителната система
Collapse
X
-
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
колега, под радиторчето на парното има една пластмаса, с такъв профил, че да пази ако се разкапе по някаква причина да не текне в краката на пасажера, а да го изведе назад-т.е. на тази пласмаса най-ниската й точка е там, където тръбите минават през преградата между купето и мотора. оттам вече ако има теч той се излива на мокета и понеже най-ниската точка се пада в краката ти, и то точно пред седалката там се и събира течността. това, че са тиу потни стъклата е признак на влага в купето-оставящ я вече топла от парното и той се изпарява известно време после се охлажда и кондензира по стъклата. цената на радиаторчето е около 50 до 70 лв, не се сваля цялото табло, не знам каква е цената на труд по сервизи, аз моето сам го правих, но е шибано много. а за другия теч си огледай колата като е гореща зяпай откъде пуска, така не знам как да ти кажем.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: ПОМОЩ!!!
koleff написа:........Приятели, помагайте и по моя въпрос, дали става дума за радиатор или нещо друго....това което искам да допълня, е че сутрин има локва около лявата гума и много малко вътре в купето....трудно за определяне...но все пак дайте някакви насоки!Благодаря виAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Rokambol написа:.........Това, за което питаш, виждаш ли го на снимките?Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Наистина се затопля или охлажда ВХОДЯЩИЯТ колектор - този през, който постъпва сместа в двигателя, а не този през който излизат изгорелите газове. Това го има при колите с карбуратор - на Самарата например е така, за Бравата не знам, може и там защото е моноинжекцион 1.4, с други думи усъвършенстван карбуратор за мен.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар