:D здравеите, току щто се регистрирах тук и разгледах сайта, има доста интересни теми. Преди месец си купих Фиат Купе 2.0 16V и съм доста доволен, надявам се някой да ми каже нещо за тази кола. Аз се занимавам с оптичен тунинг, гуми и джанти, та мисля този фиат да претърпи доста промени по външния си вид :Pдобре дошъл в клуба,преместих темата в правилния разделМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли някой да ми каже нещо повече за ФИАТ КУПЕ 2.0 16V
Collapse
X
-
Re: може ли някой да ми каже нещо повече за ФИАТ КУПЕ 2.0 16
mr.faster написа::D здравеите, току щто се регистрирах тук и разгледах сайта, има доста интересни теми. Преди месец си купих Фиат Купе 2.0 16V и съм доста доволен, надявам се някой да ми каже нещо за тази кола. Аз се занимавам с оптичен тунинг, гуми и джанти, та мисля този фиат да претърпи доста промени по външния си вид :P[/b]добре дошъл в клуба,преместих темата в правилния разделМодераторски екип на fiat-bg.orgBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Честито.Колегата мисли да я направи като тия снимки дето сме виждали всички на купета подобващо кичозно на ферари сигурно. Тази кола си си е красива и според мен и много други хора няма нужда от оптичен тунинг. единственно едни ксенонови крушки неса и излищни и красиви джанти.Обичам си работата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар