Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли някой да ми каже нещо повече за ФИАТ КУПЕ 2.0 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може ли някой да ми каже нещо повече за ФИАТ КУПЕ 2.0 16V

:D здравеите, току щто се регистрирах тук и разгледах сайта, има доста интересни теми. Преди месец си купих Фиат Купе 2.0 16V и съм доста доволен, надявам се някой да ми каже нещо за тази кола. Аз се занимавам с оптичен тунинг, гуми и джанти, та мисля този фиат да претърпи доста промени по външния си вид :Pдобре дошъл в клуба,преместих темата в правилния разделМодераторски екип на fiat-bg.org
    ОПТИЧЕН ТУНИНГ, ГУМИ И ДЖАНТИ

Re: може ли някой да ми каже нещо повече за ФИАТ КУПЕ 2.0 16

mr.faster написа:
    Аз се занимавам с оптичен тунинг, гуми и джанти, та мисля този фиат да претърпи доста промени по външния си вид
    Ако не е тайна къде са занимаваш с това ... ???

Коментар

Re: може ли някой да ми каже нещо повече за ФИАТ КУПЕ 2.0 16

mr.faster написа:
      :D здравеите, току щто се регистрирах тук и разгледах сайта, има доста интересни теми. Преди месец си купих Фиат Купе 2.0 16V и съм доста доволен, надявам се някой да ми каже нещо за тази кола. Аз се занимавам с оптичен тунинг, гуми и джанти, та мисля този фиат да претърпи доста промени по външния си вид :P[/b]добре дошъл в клуба,преместих темата в правилния разделМодераторски екип на fiat-bg.org
      Честито за колата, наистина си направил правилния избор Иначе какво по точно те интересува за колата, че не те разбрах
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Честито.Колегата мисли да я направи като тия снимки дето сме виждали всички на купета подобващо кичозно на ферари сигурно. Тази кола си си е красива и според мен и много други хора няма нужда от оптичен тунинг. единственно едни ксенонови крушки неса и излищни и красиви джанти.
        Обичам си работата.

Коментар

Сервиза ми е в кв. Горубляне
          ОПТИЧЕН ТУНИНГ, ГУМИ И ДЖАНТИ

Коментар

Working...
          X