Здравейте колеги пак проблем с моя фиат.Значи когато карам на газ се форсира сама до 4000 оборота по някой път се оправя като преритам газта но падат и после пак се качват.Дайте мнение по тематаче незнам кво става...на бензин не съм забелязал да има такива симптоми но там пък има придърване като ускорявам и тресене на двигателя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форсира се сама когато съм на газ
Collapse
X
-
Газов инжекцион или обикновена газова смръдня? Дай повече детайли... Ламда корекция? Ламда емулатор? Разни подобрители на газовата инсталация?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Първо опитай с газ от дуга газстанця. Шефа ми има тоя проблем като зареди газ от ОМВ, от Лукоил не му прави чалъми. А той е с газов инжекцион, е на форд, ама симптомите са същите.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Един разрешен проблем...
Колеги преди няколко месеца бях писал за неприятно тресене в диапазона 80-100км/ч.... , който се появяваше само при подаване на газ, при отнемане на газта изчезва и при подаване пак се появява. Както някои колеги ме посъветваха си смених полуоската(тази дългата) и проблема изчезна и сега отново е удоволствие да се кара...проблема по точно е от вътрешното каре....дано съм помогнал на някой който има подобен проблемПреместено мнение.Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар