Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило - дизелов звук

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стило - дизелов звук

Здравейте колеги,каква може да е причината Стилото да издава звук като дизел...мотора е 1.8 16V - дали не е вариатор или някой клапан за въздух - знам, че 1.8 има вариатор, а това е доста често срещан проблем при алфите с подобен мотор и много често срещан при БарчетатаДайте мнения, моля!
    Stilo 1.8 16V

Вероятно е вариатор.Ремонтният комплект е евтин,но смяната е голяма врътня.
    FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

Ремонтен комплект няма (само за Алфа), та май ще го сменям като сменям ангренаж, че то разглабянето и работата е почти същата - какво мислиш...?
      Stilo 1.8 16V

Коментар

Re: Стило - дизелов звук

gorole написа:
        Здравейте колеги,каква може да е причината Стилото да издава звук като дизел...мотора е 1.8 16V - дали не е вариатор или някой клапан за въздух - знам, че 1.8 има вариатор, а това е доста често срещан проблем при алфите с подобен мотор и много често срещан при БарчетатаДайте мнения, моля!
        Мда ти сам си си отговорил на въпроса!
        Bravo 1.6 16v

Коментар

gorole написа:
          Ремонтен комплект няма (само за Алфа), та май ще го сменям като сменям ангренаж, че то разглабянето и работата е почти същата - какво мислиш...?
          Има бе, аз го смених преди 2 седмици. Сега не се чува изобщо, а май и върви по-различно :DАко ти предстои смяна на ремъка-най-добре тогава. Вариатора е на всмукателния, така че... смяната на ангренажа ще е по-малката работа. Нов вариатор си е ужасна цифра.
          Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Комплекта откъде го взе и къде ти го смениха, ако са добри да ида там - колко пари е комплекта и колко смяната?
            Stilo 1.8 16V

Коментар

Ами смених го при Христо в Ямбол. Питай го направо. Сменях и други работи (филтри и свещи) и имах тотална цена
              Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Working...
              X