Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет относно части за Пунто 2 (2002г.)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моля за съвет относно части за Пунто 2 (2002г.)

От скоро имам Пунто и имам малки проблемчета с него:1. Левия ми колан не се прибира напълно, а понякога изобщо не се прибира. Искам да попитам дали мога да заменя колана с някакъв друг колан от друг тип Фиат или трябва да търся колан точно за Пунто 2. Страх ме е даже да попитам колко струва нов.2. Развален ми е механизма за регулиране на десния фар и той свети ниско долу, занесох я в сервиз и ми казаха да си купя нов за около 300лв. Това също не ми устройва.3.Липсва ми пластмасовия праг на от лявата страна които покрива кабелите. Чисто нов струва 90лв.Ако някой има някаква представа от къде мога да си набавя евтини или употребявани части, или знае морга в която има подобно Пунто ще съм му много благодарен ако ми каже. В момента съм в Пловдов но често ходя до Варна, имам приятели в София, така че покривам по-големите градове.Благодаря предварително на всички фенове на Фиат.
    Временно карам Punto докато събера пари за Ferrari

Не мога да ти помогна, но искам да кажа че и аз имам същия проблем и то с двата колана! Мисля че нящо вътре заяжда, но не съм го разглабял.
    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

При всички положения не разглобявай колана, щото ще се вкараш в сериозен проблем. Поне при мен така стана. Изскача пружината и после навиването си е трудно. Пробвай да налееш малко масло при пружината, според мен би трябвало да подейства. Според мен може да стане с една спринцовка. Друг вариант е сменяне със стар от пунто 1 например, но не знам дали са същите, би трябвало.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

А може и да има пиропатрони за самозатягане както при мен.Много не пипай там ,че да не пишат в новините автомобил обеси собственика си.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
        X