Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко глупаво питане... теч от радиатора на парното

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И още нещо-верно ли може да ми гръмне балона докато си чакам на някое кръстовище,защото лампата на ABS-а си свети точно когато на нея и е кеф.Явно от теча е и се надявам някои да помогне,че стига изненади-до коледа има много време.благодаря на всички.
    Bravo 1.6 16V 99г.

Коментар

soaron написа:
      Колеги,аз имам същия проблем.яко тече антифриз в купето и цял ден съм карал без парно и от време на време отварях прозореца че да се стопли малко вътре.А стъклата ми са все едно пържа картофи до тях-на всеки сфетофар бърша като идиот.Та питането ми е само от радиаторчето ли може да е този проблем?освен с добавки или ново радиаторче има ли други алтернативи?И някои ако може да ми препоръча какви добавки да ползвам и евентуално цените им.
      100% ли си сигурен че тече антифриз?Колега по-добре не използвай добавки, а направо си смени радиаторчето! От моя горчив опит ще ти кажа, че тези добавки повече вредят отколкото да помагат
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

soaron написа:
        И още нещо-верно ли може да ми гръмне балона докато си чакам на някое кръстовище,защото лампата на ABS-а си свети точно когато на нея и е кеф.Явно от теча е и се надявам някои да помогне,че стига изненади-до коледа има много време.благодаря на всички.
        Може би искаш да кажеш лампата на AIR BAGE, нали?! Сигурно ти се е намокрила централата и единственото нещо, което те съветвам да направиш е да я увиеш с найлон, докато смениш радиаторчето, за да не стане беля!
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

soaron написа:
          Колеги,аз имам същия проблем.яко тече антифриз в купето и цял ден съм карал без парно и от време на време отварях прозореца че да се стопли малко вътре.А стъклата ми са все едно пържа картофи до тях-на всеки сфетофар бърша като идиот.Та питането ми е само от радиаторчето ли може да е този проблем?освен с добавки или ново радиаторче има ли други алтернативи?И някои ако може да ми препоръча какви добавки да ползвам и евентуално цените им.
          добавки не сипваи не знаеш къде се е събрала шлак и с добавката ще го дозапушиш и ремонта после е не само на радиаторче а може и на друдо по тежкосега се сетих виж си маркучите на радиаторчето да се не е спукал некои
          karam fiat 1992 tempra karburator
          0889340995

Коментар

ре

blagun написа:
            soaron написа:
            Може би искаш да кажеш лампата на AIR BAGE, нали?! Сигурно ти се е намокрила централата и единственото нещо, което те съветвам да направиш е да я увиеш с найлон, докато смениш радиаторчето, за да не стане беля!
            да за airbag-а говорех.Почти 100% съм сигурен че теча е от антифриз,защото пода е постоянно влажен и мазен на седалката до шофиора.А и мерише на антифриз като си пусна парното...Още не съм свалял таблото така че не съм сигурен дали проблема е в радиаторчето или в някоя тръбичка.Днес времето бива така че ми пожелаите успех :D А радиаторче от къде мога да си взема и кви пари е + поставянето?
            Bravo 1.6 16V 99г.

Коментар

-----
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

преди да съм хукнал към колата да ви питам-след като сваля вси4ко как мога да разбера къде точно е проблемациятана радиаторчето щему личи ли ако е спукано?или нещо по маркучетата?От скоро имам кола и тепърва се сблъсквам с подобни проблеми така че извиняваите за странните въпроси.Всеки един съвет-било то и най-елементарния -би ми свършил голяма помощ.благодаря.
                Bravo 1.6 16V 99г.

Коментар

Working...
                X