И още нещо-верно ли може да ми гръмне балона докато си чакам на някое кръстовище,защото лампата на ABS-а си свети точно когато на нея и е кеф.Явно от теча е и се надявам някои да помогне,че стига изненади-до коледа има много време.благодаря на всички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко глупаво питане... теч от радиатора на парното
Collapse
X
-
soaron написа:Колеги,аз имам същия проблем.яко тече антифриз в купето и цял ден съм карал без парно и от време на време отварях прозореца че да се стопли малко вътре.А стъклата ми са все едно пържа картофи до тях-на всеки сфетофар бърша като идиот.Та питането ми е само от радиаторчето ли може да е този проблем?освен с добавки или ново радиаторче има ли други алтернативи?И някои ако може да ми препоръча какви добавки да ползвам и евентуално цените им.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
soaron написа:И още нещо-верно ли може да ми гръмне балона докато си чакам на някое кръстовище,защото лампата на ABS-а си свети точно когато на нея и е кеф.Явно от теча е и се надявам някои да помогне,че стига изненади-до коледа има много време.благодаря на всички.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
soaron написа:Колеги,аз имам същия проблем.яко тече антифриз в купето и цял ден съм карал без парно и от време на време отварях прозореца че да се стопли малко вътре.А стъклата ми са все едно пържа картофи до тях-на всеки сфетофар бърша като идиот.Та питането ми е само от радиаторчето ли може да е този проблем?освен с добавки или ново радиаторче има ли други алтернативи?И някои ако може да ми препоръча какви добавки да ползвам и евентуално цените им.karam fiat 1992 tempra karburator
0889340995
Коментар
-
ре
blagun написа:soaron написа:И още нещо-верно ли може да ми гръмне балона докато си чакам на някое кръстовище,защото лампата на ABS-а си свети точно когато на нея и е кеф.Явно от теча е и се надявам някои да помогне,че стига изненади-до коледа има много време.благодаря на всички.Bravo 1.6 16V 99г.
Коментар
-
-----СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
преди да съм хукнал към колата да ви питам-след като сваля вси4ко как мога да разбера къде точно е проблемациятана радиаторчето щему личи ли ако е спукано?или нещо по маркучетата?От скоро имам кола и тепърва се сблъсквам с подобни проблеми така че извиняваите за странните въпроси.Всеки един съвет-било то и най-елементарния -би ми свършил голяма помощ.благодаря.Bravo 1.6 16V 99г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар