Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kакви части за старото Ритмо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kакви части за старото Ритмо

Значи подариха ми за 18 годишната едно ритмо дизел. Двигателя е в добро състояние малко е поизгнило, но чичо ми ше го оправи и ше му тегля една боя,но имам питане требат ми предни амортисьори тампони за задните и такива др. неща по окачването а може и да излезе нещо друго така като гледам по скоростите. та въпроса ми е къде могат да се намерят такива части за този автомобил с какво могат да се заменят и от каде мога да си купя мигачи фарове и др. неща по визията. Четох има компетентни помогнете ще съм благодарен. и едно таванче или цела тапицерия би ми дошло добре но мисля че тъкова вече нема начин да се намери, та и идеи търся как да ги освежа!!! Благодаря предватително :P PS: на външен вид е горе долу такова http://i.mobile.bg/photos/1/big/11194001061012030_2.pic но и с халогенки долуЗаглавието на темата трябва да е описателно.Редактирането е препоръчително.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Ше стегам Ритмо

Re: за старото Ритмо

Rumbela написа:
    Значи подариха ми за 18годишната едно ритмо дизел.Двигателя е в добро състояние малко е поизгнило но чичо ми ше го оправии ше му тегля една боя,но имам питане требат ми предни амортисьори тампони за задните и такива др. неща по окачването а може и да излезе нещо друго така като гледам по скоростите. та въпроса ми е каде могат да се намерят такива части за този автомобил с какво могат да се заменят и от каде мога да си купя мигачи фарове и др. неща по визията.Четох има компетентни помогнете ще съм благодарен. и едно таванче или цела тапицерия би ми дошло добре но мисля че тъкова вече нема начин да се намери, та и идеи търся как да ги освежа!!! Благодаря предватително :P PS: на външен вид е горе долу такова http://i.mobile.bg/photos/1/big/11194001061012030_2.pic но и с халогенки долуЗаглавието на темата трябва да е описателно.Редактирането е препоръчително.Модераторски екип на fiat-bg.org
    За кой модел става въпрос - с два или четири фара?

Коментар

Повечето от нещата ги имам пиши на лични.

Коментар

имам амортесьори предни и задни ако искаш кажи :D
        TEMPRA 1.6 i.e. SX

Коментар

..аз имам цяло ритмо,само двигателя сьм свалил(бензиново е).Всичко друго ще го давам за отпадьци,ако ти трябва нещо....
          FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
          FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Извинявам се че се включвам в темата на колегата, но ако ви се намират врати и халогени за двуврато Ритмо с четири фара, и аз съм кандидат.

Коментар

благодаря за бързите отзиви като го започна ще имам предвид,човека от Белово бързаш ли да го даваш че требе да вида с какво да дойда до там,а и искам да знам от къде мога нови амортисьори да си намеря и горе долу какви цени са новите и тези които вие предлагате
              Ше стегам Ритмо

Коментар

Working...
              X