колеги, аз ли не мога да открия как или наистина не може да се регулира осветлението таблото-аналоговона дигиталното може - странна работа някакви идеи ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо-осветление на таблото
Collapse
X
-
Аз пък съм с дигитално табло и сега заради наредбата да караме на светлини и през деня се дразня от осветеността на таблото. При дигиталките има дневен и нощен режим на осветление на таблото, като режимите се превклюяват автоматично със запалването на фаровете. Като интензитета на нощното осветление естествено е по-слаб (някъде 1/2 от максималния) и не може да се регулира. И сега като карам през деня и е малко по-слънчево времето направо почти нищо не се вижда.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:Аз пък съм с дигитално табло и сега заради наредбата да караме на светлини и през деня се дразня от осветеността на таблото. При дигиталките има дневен и нощен режим на осветление на таблото, като режимите се превклюяват автоматично със запалването на фаровете. Като интензитета на нощното осветление естествено е по-слаб (някъде 1/2 от максималния) и не може да се регулира. И сега като карам през деня и е малко по-слънчево времето направо почти нищо не се вижда.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Sandeto написа:Аз пък съм с дигитално табло и сега заради наредбата да караме на светлини и през деня се дразня от осветеността на таблото. При дигиталките има дневен и нощен режим на осветление на таблото, като режимите се превклюяват автоматично със запалването на фаровете. Като интензитета на нощното осветление естествено е по-слаб (някъде 1/2 от максималния) и не може да се регулира. И сега като карам през деня и е малко по-слънчево времето направо почти нищо не се вижда.
Коментар
-
Регулира си се подсветката на дигиталната шитня при нощен режим та пушек се вдига!За темпра със сигурност но не мисля че типото е по-различно.Даже няма никаква особеност - с кнопката А от тази картинкаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар