След смяната на агренажните ремъци колата при подаване на газ заглъхва, няма предварение. Ремонта е извършен от предишния собственик в частен сервиз. Има ли белег за презацепване на ремъците. Как може да бъде извършена тази ремонтна дейност (в частен сервиз с подръчни средства или например в D&N сервиз с компютърна диагностика и специално сервизно оборудване).Катализатора е заменен с резонансно гърне. Колата е 1.6 16V 103кс.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Фиат Брава 1.6 16V
Collapse
X
-
В частния сервиз нещата ще зависят от въпросния инструмент. Д&Н е сериозна верига сервизи, имаме колега във форума, който е доволен от младосткия Д&Н, ако правилно си спомням точно за смяна на ремъци ставаше дума. Аз лично останах силно разочарован от отношението и определянето на цени на око и затова не съм им клиент. За повече сервизи - виж съответния раздел. Имай предвид, че почти никой гаражен майстор няма да те върне като кажеш, че си за ремък. Но дали ще може да си свърши добре работата е съвсем друг въпрос.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Д&Н е сериозна верига сервизи, имаме колега във форума, който е доволен от младосткия Д&Н, ако правилно си спомням точно за смяна на ремъци ставаше дума. Аз лично останах силно разочарован от отношението и определянето на цени на око и затова не съм им клиент.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар