От заглавието става ясно за какво говоря. Като натисна газта в движение и само в движение, оборотомера започва да подскача, но не винаги. Най-вече когато колата е загряла добре започва да палува, иначе докато е студена си отчита правилно.Колата е марийка, 1.8, 97.Въпросът е откъде взима таблото информация и какво евентуално да погледна, може би някоя връзка?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Палав оборотомер
Collapse
X
-
Re: Палав оборотомер
3p написа:От заглавието става ясно за какво говоря. Като натисна газта в движение и само в движение, оборотомера започва да подскача, но не винаги. Най-вече когато колата е загряла добре започва да палува, иначе докато е студена си отчита правилно.Колата е марийка, 1.8, 97.Въпросът е откъде взима таблото информация и какво евентуално да погледна, може би някоя връзка?BMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
-
Re: Палав оборотомер
ico83 написа:3p написа:От заглавието става ясно за какво говоря. Като натисна газта в движение и само в движение, оборотомера започва да подскача, но не винаги. Най-вече когато колата е загряла добре започва да палува, иначе докато е студена си отчита правилно.Колата е марийка, 1.8, 97.Въпросът е откъде взима таблото информация и какво евентуално да погледна, може би някоя връзка?Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
-
И при мен се е появява подобно нещо, само че ми спира километража и оборотомера и после изведнъж скачат. Причината е в куплунга на датчика за скоростта. Той се намира на скоростната кутия, някъде под главния спирачен цилиндър. Когато стане това аз го понамествам и нещата се оправят. Може и да е спойка.
Коментар
-
1115 написа:И при мен се е появява подобно нещо, само че ми спира километража и оборотомера и после изведнъж скачат. Причината е в куплунга на датчика за скоростта. Той се намира на скоростната кутия, някъде под главния спирачен цилиндър. Когато стане това аз го понамествам и нещата се оправят. Може и да е спойка.Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар