Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инфо за Fiat Palio

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Инфо за Fiat Palio

Колеги, ако някой от Вас ми каже нещо за Фиат Палио ще го черпя бира на някои от срещите на клуба!Благодаря предварително.
    Bravo 1,6 16V

Провери тук

Коментар

Мерси много!
      Bravo 1,6 16V

Коментар

Фиат Палио

Виждам, че темата е пусната доста отдавна, но аз пък си купих фиат палио модел weekend 75 съвсем наскоро и затова отговарям сега. какво да ти кажа за нея: красив дизайн, малък двигател 1.2i, но пък комби, което малко ме оздачава като комбинация. пълна информация в интернет на адрес: http://carexpert.ru/atech.php3?modid=fiatp-1996w12 и да не забравя да добавя: НИКАКВИ ЧАСТИ, ДОРИ И НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНИ РЕМЪЦИ И ГАРНИТУРИ НЯМА ЗА ТОЗИ МОДЕЛ, поне в Пазарджик и Пловдив.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Части за Фиат Палио

Засега чак до София не съм стигнал да търся, а и колата няма чак толкова неща за оправяне по нея. Но при обикалянето по магазини и сервизи, включително и специализирания за фиат Dinexpress в Пловдив ме гледат в недоумение, като чуят за модела. Като им кажа номера на двигателя - 178B5000, все пак се оказва, че такъв модел има А и по метода проба-грешка разбрах, че доста неща от други модели на фиат стават и за този. Засега твърдо не мога да намеря ремък за динамото - 46429443 A 696 и гарнитура на картера.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
          X