Здравейте колеги!Искам да питам относно температурата на маслото.Днес баща ми закъсал с Фиата(даже и двигателя не завърта)и гледаме в гаража колата.И гледаме всичко омазано в масло(а той го долива)и отваряме капачката и гледаме че дими.Слагаме щеката-над допустимото.Водата също завряла посред зима.Та въпроса ми е толкова ли трябва да е горещо маслото и водата посред зима,и има ли нещо общо това със запалването.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за температурата на маслото
Collapse
X
-
Как да разберем каква е колата.Ако гледаме аватара ти е Типо,ако гледаме ника ти е Купе.Това както и да е.Симптомите водят към гарнитура на главата изцяло.Това ,че е горещо маслото не е показател то трябва да си е горещо.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Как да разберем каква е колата.Ако гледаме аватара ти е Типо,ако гледаме ника ти е Купе.Това както и да е.Симптомите водят към гарнитура на главата изцяло.Това ,че е горещо маслото не е показател то трябва да си е горещо.
Коментар
-
Tornado написа:Отвориха ли го.Искам да ти кажа ,че симптомите са типични за издухана гарнитура на главата.
Коментар
-
Coupe_S2 написа:Tornado написа:Отвориха ли го.Искам да ти кажа ,че симптомите са типични за издухана гарнитура на главата.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Coupe_S2 написа:Tornado написа:Отвориха ли го.Искам да ти кажа ,че симптомите са типични за издухана гарнитура на главата.Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
Humppa
Ами човекът пише, че е от Пазарджик, и че там автосервизите са само мошенници. Споко, повечето са таквиа
Коментар
-
mme написа:Coupe_S2 написа:Tornado написа:Отвориха ли го.Искам да ти кажа ,че симптомите са типични за издухана гарнитура на главата.Coupe_S2 написа:И още нещо.Можете ли да ми кажете читави сервизи за гр.Пазарджик че тука са само мошенници.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар