snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли часовник фиат мареа? И вечният въпрос за облегалките.
Collapse
X
-
jenshen73 написа:Линка си е ок. Същото ръководство си изтеглил - в 4та част е за Мареа.Проблема с касетофона ти вероятно е някой кабел подаващ постоянно захранване към него и/или кондензатор който се грижи да помни станциите. Иначе и аз съм доволен от него - само радио слушам и имам изведени бутони на волана...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Касетофона (не си казал модела де) има възможност да тръгва със запалването на двигателя или когато ти го пуснеш. При мен настройката е - паля, тръгва касетофона, гася - спира касетофона...Ако не успееш да го отвориш - ще се опитам да кача касаещата те част нейде из нета...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ами моят е същия модел, същата марка. Нямам проблеми с часовника и точно този проблем го отдавам на липса на захранващо напрежение. Огледай си моля те кабелите, които влизат в куплунзите отзад - някой вероятно е прекъснат. Ако кабела е ОК - прегледай много добре куплунга - с моя имаше лек проблем, но с малко електроконтактен спрей го оправих...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Радиото (припомням модела AD 185 M) го оправиха, всичко вече е Ок - бутона On/Off действа, свири и при изключен двигател, часовника работи. Сега имам следните въпроси:- Имам налични само 2 тонколони (на вратите). По принцип с колко тонколони е оборудвана стандартно Marea ELX ?- Виждам, че в колата има капачета за тонколони над таблото, а така също и на вратата на багажника на комбито. Ако поставя там тонколони, това радио може ли да ги управлява ?- Този модел радио освен сам да си търси станциите, има ли начин аз да му задам и запаметя станция на определена честота или пък да ги търся през някаква стъпка (например 0.1 MHz) ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар