Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли часовник фиат мареа? И вечният въпрос за облегалките.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    gamma написа:
    http://fiat.comnet.bg/Archives/Marea_Workshop_Manual.zip
    При мен този линк не се отваря.
    Пробвай тук:http://www.btmon.com/Other/Unsorted/...l.torrent.html
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

jenshen73 написа:
      Линка си е ок. Същото ръководство си изтеглил - в 4та част е за Мареа.Проблема с касетофона ти вероятно е някой кабел подаващ постоянно захранване към него и/или кондензатор който се грижи да помни станциите. Иначе и аз съм доволен от него - само радио слушам и имам изведени бутони на волана...
      При мен в къщи за съжаление не е Ок, ще пробвам от нета на работата дали ще се отвори. В това ръководство, което изтеглих от компа на колегата, разгледах и 4-те файла, всички са само за брава/браво. А касетофона си го свалих и го дадох на ремонт. Обещаха ми, че ако не може да се оправи бутона, ще ми изведат външен бутон On/Off и че ще мога да го слушам и при изключен двигател.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Касетофона (не си казал модела де) има възможност да тръгва със запалването на двигателя или когато ти го пуснеш. При мен настройката е - паля, тръгва касетофона, гася - спира касетофона...Ако не успееш да го отвориш - ще се опитам да кача касаещата те част нейде из нета...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Моделът е AD 185 M. Между другото след като свалих радиокасетофона с изненада установих, че марката е Grundig. Интересното е, че губи само часовника, станциите си ги помни след изключване.

Коментар

Ами моят е същия модел, същата марка. Нямам проблеми с часовника и точно този проблем го отдавам на липса на захранващо напрежение. Огледай си моля те кабелите, които влизат в куплунзите отзад - някой вероятно е прекъснат. Ако кабела е ОК - прегледай много добре куплунга - с моя имаше лек проблем, но с малко електроконтактен спрей го оправих...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Радиото (припомням модела AD 185 M) го оправиха, всичко вече е Ок - бутона On/Off действа, свири и при изключен двигател, часовника работи. Сега имам следните въпроси:- Имам налични само 2 тонколони (на вратите). По принцип с колко тонколони е оборудвана стандартно Marea ELX ?- Виждам, че в колата има капачета за тонколони над таблото, а така също и на вратата на багажника на комбито. Ако поставя там тонколони, това радио може ли да ги управлява ?- Този модел радио освен сам да си търси станциите, има ли начин аз да му задам и запаметя станция на определена честота или пък да ги търся през някаква стъпка (например 0.1 MHz) ?

Коментар

Упс, сбъркал съм. Махнах капачетата над таблото и видях, че под тях има високочестотни говорители, които си работят. Въпросите за свързване на задни колони и за търсене на станции остават.

Коментар

за да не пиша нова тема тук ще питам и аз съм със AD 185 M и въпроса ми е за задни говорители на Мареата могат ли да звучат,понеже видях че има кабели отзад но пробвах с 1 говорител вързах го и не свири нищо
                  FIAT Marea Weekend 1.6 16V 98' SX

Коментар

Колеги,някой би ли ми казал как да си сваля облегалките за глава?Аз съм с BRAVO1.4
                    FIAT BRAVO 1.4 12V

Коментар

Working...
                    X