Пичове тази вечер като се прибирах усетих нещо странно при потегляне. Значи при пускане на съединителя и в момента когато се притискат двата диска се усещаше и се чуваше едно стържене. Все едно чистачките са пуснати на сухо. Не точно де но подобно. Самото стържене се усещаше и по педала на съединителя. След няколко потегляния спря да го прави това. За първи път ми се случва. Да не би съединителя да си заминава и такива ли са признаците?Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем при потегляне
Collapse
X
-
Re: Проблем при потегляне
lunafiatik написа:Пичове тази вечер като се прибирах усетих нещо странно при потегляне. Значи при пускане на съединителя и в момента когато се притискат двата диска се усещаше и се чуваше едно стържене. Все едно чистачките са пуснати на сухо. Не точно де но подобно. Самото стържене се усещаше и по педала на съединителя. След няколко потегляния спря да го прави това. За първи път ми се случва. Да не би съединителя да си заминава и такива ли са признаците?Благодаря ви предварително
-
lunafiatik написа:Ами вече съм 90% сигурен, че си заминава съединителя, защото пробвах на един бордюр да кача колата на задна и пак взе така да стърже. Т.е. при по голямо съпротивление взе да стърже, но пък при потегляне на първа изчезна стърженето.Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар