Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откъде мога да си купя предпазната капачка на късите светли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е колега това неми е в стила малко е гадничко защото следващия който купи колата ще е на моя хал.
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Този съвет е меко казано най-селяндурското нещо което съм чувал за днес ( и за вчера де)! Засрами се Представи си после твой приятел как ти казва - купих си Браво, ама му липсва едната капачка... В автоморгите има достатъчно коли, изпотрошени отпред, и с напълно здрави капачки. Ако за момента в региона на Бургас няма, изчакай, или поръчай от Никола Николов, но ще ти излезе скъпо - капачка +доставка... Нерентабилно.

Коментар

е браво на колегата и това е било форум нека се засрами защото от такива кадето взимат страдат честни хора и човечеца после ще пати като мен кадето ми задигнаха абартовите емблемки,та колега ако ти нямаш поне не го прави и тук да се гордееш с тези номерца.

Коментар

Може да си купите само капачките чисто нови.Има ги като резервна част.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

6ma7ka7a написа:
            Е колега това неми е в стила малко е гадничко защото следващия който купи колата ще е на моя хал.
            Знам, че е гадно аз вече го казах. Що се отнася за това да се засрамя нека да попитам колко от вас се засрамиха когато поощряваха колегата от онази тема " за таковането"( ако не греша името) където ставаше въпрос за изневяра, а за една капачка която все още е ничия и може да остане такава сте готови да ме разпънете. Лично аз търсих такива капачки за стилото и знам колко трудно ги намерих. Но всъщност ме е срам затова до сега нищо не съм откраднал.
            FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

за капачка наа къси и дълги и някоя друга резервна част пишете ми.
              Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS

Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009

Коментар

Абе колеги в авто моргите вече ме научиха като "ония с капачката за Браво" всяка седмица ходя и немога да намеря а за колегата никола николов доста пъти съм му звънял но все казва че няма.А сега разбирам че е резервана част но досега не съм виждъл да се продава отделно.

Коментар

Капачката намерена благодаря на колегата nylon за услугата.

Коментар

Откъде я намери. Може ли една и за мен!

Коментар

Колега nylon ми я продаде.

Коментар

Добре благодаря!

Коментар

Имам един фар със счупено стъкло. Продавам го цял или на части. За връзка на ЛС.
                          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Working...
                          X