Откъде мога да си купя предпазната капачка на късите светлини
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откъде мога да си купя предпазната капачка на късите светли
Collapse
X
-
Tornado написа:Ами като гледам снимката е моя и можете да си я вземете от мен обаче как ще я сцепите на две не знам.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Tornado написа:Ами като гледам снимката е моя и можете да си я вземете от мен обаче как ще я сцепите на две не знам.
Коментар
-
hit-ko написа:Yavor написа:Tornado написа:Ами като гледам снимката е моя и можете да си я вземете от мен обаче как ще я сцепите на две не знам.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Tornado написа:Ами като гледам снимката е моя и можете да си я вземете от мен обаче как ще я сцепите на две не знам.
Коментар
-
Колеги пак връщам темата много ми трябва тази капачка за късите светлини на браво която търсих и преди.Вече две години търся из моргите но все немога да намерия сега съм си едни найлони залепени ама не става така трябва си капачка вече неме гори крушки защото съм с Ксенон ама пък фарами се пълни с боклуци.Колеги темата нее за тук.Та се чудя да пусна в купувам ли.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Колеги пак връщам темата много ми трябва тази капачка за късите светлини на браво която търсих и преди.Вече две години търся из моргите но все немога да намерия сега съм си едни найлони залепени ама не става така трябва си капачка вече неме гори крушки защото съм с Ксенон ама пък фарами се пълни с боклуци.Колеги темата нее за тук.Та се чудя да пусна в купувам ли.FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар