Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Черна Кутия - FIAT BRAVA 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vesko написа:
    Говорим за номер 8, нали? Не помня кой точно от всички газаджии които посетих преди да сложа АГУ-то ми обясни как я маха тая кутия и слага кихалката на нейно място. Готини майстори
    При мен е така! :D Имам и още една кихалка на кутията на въздушния филтър. Колата досега не ми е гърмяла на газ. :D Както и го нямам дебелия въздуховод между 12 и кутията на въздушния филтър. А като гледам схемата /не знам откъде я е взел Tornado/ и там този въздуховод е откачен от 12.
    BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
    Среден разход на газ

Коментар

Какъв е проблема със схемата?От ръководствата е.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
        Няма проблем!
        masterkar написа:
        А като гледам схемата /не знам откъде я е взел Tornado/ и там този въздуховод е откачен от 12.
        Нормалното е да е свързан въздуховода към 12 /снимката долу/. Но се препоръчва при работа на газ да се откачи и извие надолу /схемата/ за да не гасне колата на газ при движение с голяма скорост по инерция /влиза много въздух и става бедна сместа/.Снимката не е от моята кола.
        Прикачени файлове
        Среден разход на газ

Коментар

Аха естествено ,че трябва да е свързан.На схемата не са го направили ,но то си е ясно.Освен ако не сте са газова уредба и при скорост от порядъка на 110-120 като освободите от скорост двигатела гасне/само при обикновенна газова уредба./

Коментар

Докато си пишех допълнението за газта и ти ме изпревари. И при ламбда контрола пак гасне - затова вече не карам почти никога по инерция с голяма скорост! По-добре малко повече разход отколкото "спирка в близката канавка или дърво"!
            Среден разход на газ

Коментар

е съжалявам макар и да не съм с газ го знам този трик.

Коментар

а 11 за какво служи???
                Mercedes E200 coupe

Коментар

Коментар

а като 11 при мен е счупена от удара, .какво да я правя?
                    Bravo 1.6 16V

Коментар

masterkar написа:
                      Tornado написа:
                      Няма проблем!
                      masterkar написа:
                      А като гледам схемата /не знам откъде я е взел Tornado/ и там този въздуховод е откачен от 12.
                      Нормалното е да е свързан въздуховода към 12 /снимката долу/. Но се препоръчва при работа на газ да се откачи и извие надолу /схемата/ за да не гасне колата на газ при движение с голяма скорост по инерция /влиза много въздух и става бедна сместа/.Снимката не е от моята кола.
                      на тази колица каде и е казанчето за антифриз на горната снима с отворения капак
                      Mercedes E200 coupe

Коментар

icomirGT написа:
                        masterkar написа:
                        Tornado написа:
                        Няма проблем!
                        masterkar написа:
                        на тази колица каде и е казанчето за антифриз на горната снима с отворения капак
                        В радитора е.
                        Обичам си работата.

Коментар

icomirGT написа:
                          на тази колица къде и е казанчето за антифриз
                          masterkar написа:
                          Снимката не е от моята кола.
                          Среден разход на газ

Коментар

Working...
                          X