Колеги имам нужда от HELP!Една черна като кутия намираща се близо до там където се налива течността за серво-управлението!Незнам какво е?Нещо за въздуха ли е?Счипи се а като гледам вътре няма нищо!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Черна Кутия - FIAT BRAVA 1.6
Collapse
X
-
Черна Кутия
Колата ми е произведена 96г. ,а първа и регистация 97г.Предпалагах ,че е нещо свързано с въздуха при положение ,че е свързан с маркуча за въздох,но каква му е точно ролята нямам идея!Явно ще трябва да го сложо стабилно за да не влиза въздох!Иначе такова нещо като дибитомер нямам!BRAVA 1,6 бегачка шъ знайш!!!!
Коментар
-
Говорим за номер 8, нали? Не помня кой точно от всички газаджии които посетих преди да сложа АГУ-то ми обясни как я маха тая кутия и слага кихалката на нейно място. Готини майсториАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Говорим за номер 8, нали? Не помня кой точно от всички газаджии които посетих преди да сложа АГУ-то ми обясни как я маха тая кутия и слага кихалката на нейно място. Готини майстори
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар