Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Черна Кутия - FIAT BRAVA 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Черна Кутия - FIAT BRAVA 1.6

Колеги имам нужда от HELP!Една черна като кутия намираща се близо до там където се налива течността за серво-управлението!Незнам какво е?Нещо за въздуха ли е?Счипи се а като гледам вътре няма нищо!
    BRAVA 1,6 бегачка шъ знайш!!!!

от мъркуча на възд филтър ли се разклонява?
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Brava 1.6 Черна Кутия

Да!От Там е!

Коментар

тва е дебитомера- ако имаш такъв де. мисля след 97 слагаха или 98 беш е колегите ще кажат. аз лично имам същото нещо, но и нямам дебитомер. ако е празно просто трябва да предотвратиш смукането на въздух оттам
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Черна Кутия

Колата ми е произведена 96г. ,а първа и регистация 97г.Предпалагах ,че е нещо свързано с въздуха при положение ,че е свързан с маркуча за въздох,но каква му е точно ролята нямам идея!Явно ще трябва да го сложо стабилно за да не влиза въздох!Иначе такова нещо като дибитомер нямам!

Коментар

щом е 96 значи нямаш деб. и това само може да те радва
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Кутия

А тогава що за чудо е това?Притеснява ме да не свързано нещо с подаването на горивната смес?Да има например някакъв датчик ,а аз да не го виждам!

Коментар

Абе стига с тия дебитомери, 1.6 двигателя няма дебитомер, независимо коя година е. Иначе незнам за какво е тая кутия, при мене е махната просто и дупката е запушена.
                ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
                Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006

Коментар

Ще разгледам ръководствата ама защо си мисля ,че при вас това беше някаква резонаторна кутия.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                    Ще разгледам ръководствата ама защо со мисля ,че при вас това беше някаква резонаторна кутия.
                    Точно така е,резонатор се казва това и в него наистина няма нищо,няма датчици.

Коментар

Една кутия дето трябва да ти намаля шума. И аз я нямам
                      Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Кутиите за намаляне на шума/на засмуквания въздух/ наречени резонатори при 1,6 модификацията са две.Разгледайте снимката която поствам и ще разберете цялата изтория за това какво прави засмуквания въздух от този двигател.Успех.
                        Прикачени файлове
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Това не е резонатор а РЕСИВЕР!!! има разлика! приемете го като акумолатор за въздух! двигателя поема въздуха на тласъци и предназначението на това устроиство е да подпомогне точно това засмукване на въздуха да става по безпроблемно!

Коментар

Говорим за номер 8, нали? Не помня кой точно от всички газаджии които посетих преди да сложа АГУ-то ми обясни как я маха тая кутия и слага кихалката на нейно място. Готини майстори
                            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
                              Говорим за номер 8, нали? Не помня кой точно от всички газаджии които посетих преди да сложа АГУ-то ми обясни как я маха тая кутия и слага кихалката на нейно място. Готини майстори
                              Това е правилно колега! Зависи от начина на монтажа на газовата но Тази кутия се оказва понягога пълна с газововъздушна смес и много хубаво гърми На мен като ми говореха че при работа на газ трябва да се маха не вярвах в началото ама в последствие повярвах Сега съм я махнал и на неино място съм сложил един дървен чеп които ми играе ролята на кихалка

Коментар

Working...
                              X