Къде могат да ми затъмнят прозорците?Понеже си е пипкава работа и не искам аз да си го правя а някой който с това се занимава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде могат да ми затъмнят прозорците?
Collapse
X
-
blondy_driver
иии нали знаеш,че забраниха затъмняването на стъкла, коета ще значи ,че като те спрат куки си даваш задължителния Петър Берон..... Мен ако ме питаш не си заслужава
Коментар
-
blondy_driver
jestera написа:разрешено е на задните стъкла при наличие на странични огледала.Забранено е на предните
Коментар
-
А защо не се пробваш сам според мен не е голяма философия защото аз сам си ги прая. Просто ти трябва някои да ти помогне вземаш си едно пулвелизаторче което има сапунена вода праскаш самото фолио докато го разлепяш и самия прозорец. Залепяш фолиото и почваш да вадиш ваздуха от средата кам краищата и се пробваш. Вече ако не искаш да импровизираш някои да ти каже каде може да ти ги направят
Коментар
-
Mitko написа:Жалко, че го няма MarioBG. Той може да ти обясни къде и за колко.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Аз съм със задни затъмнени прозорци, фолиото е 100% и досега не съм имала никави проблеми с полицията! Затъмниха ми ги в един сервиз, в който се занимават със затъмняване на стопове и прозорци! Намира се на Тодор Александров посока кино Арена, м/у Опълченска и Константин Величков! Има автомивка и веднага след нея е сервиза! Останах много доволна!!! За съжаление телефон за контакт не мога да дам, беше преди година!УспехAlfa Romeo 156
Коментар
-
blondy_driver написа:jestera написа:разрешено е на задните стъкла при наличие на странични огледала.Забранено е на преднитеYellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
Коментар
-
Лепенето не е кой знае каква философия аз, мойте си ги затамних сам. Защо обаче не можело да се разлепи, защото едното стъкло го оплесках и ще го правя на ново. Какъв е най лесния начин за разлепване? Благодаря предварително. От скоро сам регистриран и не смея да пиша и да питам много, много, ама ми е тъпо само да чета смятам че и аз имам какво да ви кажа.
Коментар
-
Значи и аз бях оплескал задния прозорез и си разлепих фолиото без никакав проблем. Незнам защо казвате че неможе да се разлепи но аз си го разлепих без проблеми изчистих си прозореца и си залепих наново фолиото и сега стана много по добре защото си махнах и задната чистачла и праскалка и нямаше каде да се оплеска
Коментар
-
VPetar написа:Лепенето не е кой знае каква философия аз, мойте си ги затамних сам. Защо обаче не можело да се разлепи, защото едното стъкло го оплесках и ще го правя на ново. Какъв е най лесния начин за разлепване? Благодаря предварително. От скоро сам регистриран и не смея да пиша и да питам много, много, ама ми е тъпо само да чета смятам че и аз имам какво да ви кажа.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Можеш да го разлепиш,като го нагрееш малко,след това взимаш една шпакличка и се разлепва без проблем.А преди имахме един голф2,и 3-те задни стъкла бяха на 100% и ушевите не са се заяждали никога...А един комшия го накараха да си разлепи фолиото навсякъде дееба в тъпацитеex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Аз също съм със 100% и нямам проблеми. Фолиото го сложиха в сервиза за автостъкла на ул.Житница. Подминаваш пазара Красно село, посока Овча купел и след около 500м от дясната страна ще го видиш. По 15лв.странично и 20 лв.задно стъкло. Работата отне около час и то най-вече заради задното стъкло което е огънато и се налага фолиото да се лепи на парчета. Доволен съм от хората. Минаха вече 4 месеца и няма нищо разлепено. Успех!PUNTO Selecta
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар