Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно модел на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос относно модел на Браво

колеги днес срещнах браво HLX. Стана ми много любопитно щото мислех че браво има 3 модификации-SX"GT"HGT. Някой знае ли нещо за този модел?/емблемата си беше оригинална а колата беше с десен волан/
    Renault Laguna 1,9 dci 2002

Май е модификацията с най - много екстри, но съм виждал само на Мареа... Браво HLX за първи път разбирам...
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

А от къде си сигурен че емблемата е оригинално на бравото може дае от марея или брава.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Re: Въпрос относно модел на Браво

vaskobravo написа:
        колеги днес срещнах браво HLX. Стана ми много любопитно щото мислех че браво има 3 модификации-SX"GT"HGT. Някой знае ли нещо за този модел?/емблемата си беше оригинална а колата беше с десен волан/
        Има, има :http://www.bravo-guide.co.uk/buy-a-b..._6987.htmlЗа повече: http://www.google.bg/search?hl=bg&q=bravo+HLX&meta=
        BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
        Среден разход на газ

Коментар

Re: Въпрос относно модел на Браво

vaskobravo написа:
          това са модификации спрямо оборудването на салона както колегите казаха това е с най-много екстри,другите които са ми известни са s,sx,el и elx ако има и други моля да ме поправите.
          Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
          I am in love with my cars

Коментар

а аз си мислех че знам доста за Браво-то като модел
            Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Working...
            X