Реших да сменям съединител. Знае ли някой каква цена за труд да приготвя и задължително ли се сменя маховика при тази операция? Съединителя ще е Valeo, и цената му е ясна, но смяната леко ме притеснява. Приемам препоръки за сервизи и майстори.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на съединител на 2.4 JTD - цени?
Collapse
X
-
http://www.axm-auto.com/Виж и тук са съединител. В сервизи и магазини гледа ли?За труда най-малко 100лв.В Плевен мога да ти препоръчам майстор но като гледам от къде си май трябва да кажат колегите от София.
-
lubobg написа:http://www.axm-auto.com/Виж и тук са съединител. В сервизи и магазини гледа ли?За труда най-малко 100лв.В Плевен мога да ти препоръчам майстор но като гледам от къде си май трябва да кажат колегите от София.FIAT Marea 1.9TD/100
Коментар
-
ами нормално за нашите нормални галфонови майстори ....отиваш при тях с пари, ама тях понеже ги мързи да гледат, щото то това не е работа за 20 мин., като смяна на спирачки, и измислят какви ли не глупости. Очаквай някой да ти обясни скоро че операцията се прави през ауспуха, и цената отива към 500 лв за трудСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Аз сервиза дори не знам кой е, ама накарах едно приятелче, който продава авто части да разпита и такива приказки му казали на него.Та затова и пиша тука - не вярвам да е толкова трудно, нищо че мотора е по-голям от коша .Сменял съм на Пунто - 100 лв, ама тая Марея май верно много трудна за обслужване.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
То по-евтино ще ти излезе да дойдеш до Троян да ти го сменят тук - 70лв. Има един сервиз в койт момчето много си разбира от работата. Тук почти всички таксита са Фиат Брава/Мареа и за него няма тайни . На моето браво каза че ако го оставя сутринта в 8 си го взимам в 12 часа готово.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
nanio написа:То по-евтино ще ти излезе да дойдеш до Троян да ти го сменят тук - 70лв. Има един сервиз в койт момчето много си разбира от работата. Тук почти всички таксита са Фиат Брава/Мареа и за него няма тайни . На моето браво каза че ако го оставя сутринта в 8 си го взимам в 12 часа готово.FIAT Marea 1.9TD/100
Коментар
-
zombaiko написа:nanio написа:То по-евтино ще ти излезе да дойдеш до Троян да ти го сменят тук - 70лв. Има един сервиз в койт момчето много си разбира от работата. Тук почти всички таксита са Фиат Брава/Мареа и за него няма тайни . На моето браво каза че ако го оставя сутринта в 8 си го взимам в 12 часа готово.Bravo HGT 2001
Коментар
-
КОЛЕГА може ли да ми кажеш колко ти струва съединиетляFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Тея 3 дена са нормални щото явно никои си няма на впредстава за какво става на въпрос! Не е толкова лесна смяната като на 1,9 ЖТД примерно. При 2,4 демфер съединител маховик дет се вика са заедно и не е мноо лесно да разкачиш кутията и да смъкнеш диска само!а за какви пари взе съединителя колега?
Коментар
-
v_a_c_h_o_o написа:zombaiko написа:nanio написа:То по-евтино ще ти излезе да дойдеш до Троян да ти го сменят тук - 70лв. Има един сервиз в койт момчето много си разбира от работата. Тук почти всички таксита са Фиат Брава/Мареа и за него няма тайни . На моето браво каза че ако го оставя сутринта в 8 си го взимам в 12 часа готово.FIAT Marea 1.9TD/100
Коментар
-
Вече съм решил смяната да се прави при hit-ko в Ямбол. Явно малко хора познават този мотор и не мога да рискувам да я поверя на някой, който за пръв път вижда такава кола. Благодаря за мненията. Цената на съединителя може да се види в сайта на hit-ko.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
venioid написа:Вече съм решил смяната да се прави при hit-ko в Ямбол. Явно малко хора познават този мотор и не мога да рискувам да я поверя на някой, който за пръв път вижда такава кола. Благодаря за мненията. Цената на съединителя може да се види в сайта на hit-ko.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар