Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

VIN на фиат купе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VIN на фиат купе

Купих си купе 1.8 16v 04.97г. В Оригиналните италиански документи липсва номер на двигателя ,в договора за продажбакакто и във фактурата също не е вписан.Притеснявам се да не ме върнат в кат затова реших да намеря номера надвиг. по вин кода за да бъде дописан в документите,само че по вин дава грешка FA175000P0046043 .Грешката е заради буквата Р по средата на номера .Пробвах да я заменя с всички букви и цифри които съществуват ,излизат само празниполета.Двигателя реално си има номер намерих го и го изчистих но се чете много трудно Ако го напиша в документите грешно а в кат го прочетат по друг начин ще си създам големи главоболия.Моля дайте ми съвет за вин-кода и регистрацията.

Според мен колицата си е съвсем наред, не се занимавай с глупости и дописвания.Иначе според дебелите книги - Купе 1.8-16в, версия 175АХА1А, двигател: 183А10000519176, сглобена 04.97, ВИН: ZFA17500000046043, номер за части: 00045922.
    Lancia Dedra, 1.6 LS, 90 hp, 159B9000, GM MPi, '95
    Lancia Kappa, 2.0, 20V, 145 hp, 838A1000, Bosch Motronic 2.10.3, '95

Коментар

ZFA17500000046043Ето по този ВИН, който според мен е правилен ми излиза следното:Колата е произведена 04.1997 год.Номер на двигателя: 183А1.0000519176 версия: 1.8 16V Цвят на тапицерията: Black ClothТц тц Марио ме е изпреварил
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

А за регистрацията какво ще кажете, ще мине ли в кат без номер на фактурата и договора.

Коментар

Недей да се притесняваш за нищо! И моето Купе беше писано без номер в документите, единствения проблем е, че в КАТ ще те карат нарочно да го търкаш, за да се изчисти и да го впишат в документите
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

И да не се изчисти номера пак няма проблем само че е повече разправията.Не знам за другите гладове но в Плевен за коли на които не им се чете номер на Рама и ДВГ(корозирали или не се чете по някаква причина) се гледат от комисия.Прави се протокол и каквото напишат в него това е. Преди комисията се събираше всяка сряда.

Коментар

Колега няма номер на двигателя защото там той се води като резервна част и не се изисква да бъде вписван за разлика от Бг.

Коментар

Благодаря на всички за съветите ,в понеделник ще се пробвам КАТ.

Коментар

Working...
                X