Колеги, стигнах до много тъпа ситуация с агренажния ремък - преди време купих от Аутоплюс в Русе нов ремък ама чак сега реших да го сменям и се оказа, че този който съм купил е с напречни ресни(назъбване), а този на колата е с надлъжно набраздяване. Новият ремък е марка Power Grip и си пише на кутията, че става за браво и брава и още куп модели. За съжаление загубих касовата и незнам дали ще ми го сменят, но ще пробвам другата седмица.Та искам да попитам, какви са вашите ремъци и някой нуждае ли се от такъв ремък с напречно назъбване?Ще допиша още за какви модели става.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За агренажен ремък на Браво 1.6
Collapse
X
-
Re: За агренажен ремък на Браво 1.6
Paco-G написа:Колеги, стигнах до много тъпа ситуация с агренажния ремък - преди време купих от Аутоплюс в Русе нов ремък ама чак сега реших да го сменям и се оказа, че този който съм купил е с напречни ресни(назъбване), а този на колата е с надлъжно набраздяване. Новият ремък е марка Power Grip и си пише на кутията, че става за браво и брава и още куп модели. За съжаление загубих касовата и незнам дали ще ми го сменят, но ще пробвам другата седмица.Та искам да попитам, какви са вашите ремъци и някой нуждае ли се от такъв ремък с напречно назъбване?Ще допиша още за какви модели става.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Paco-G написа:Може и аз да съм с грешка, дефакто да гледам пистовия и да си мисля, че той е агренажния. Дано е така.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Paco-G написа:Да бе, и аз такъв си купих.За щастие просто съм мислил пистовия за ангренажен. В крайна сметка всичко си дойде на мястото. :D Благодаря на всички, тук за 2-3 часа всичко ми се изясни.Обаче май трябва да купя и тоя пистовия щото го гледам има малка дупчица на едно място.
Коментар
-
idm написа:Paco-G написа:Да бе, и аз такъв си купих.За щастие просто съм мислил пистовия за ангренажен. В крайна сметка всичко си дойде на мястото. :D Благодаря на всички, тук за 2-3 часа всичко ми се изясни.Обаче май трябва да купя и тоя пистовия щото го гледам има малка дупчица на едно място.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар