VPetar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирачни накладки - Фиат Мареа
Collapse
X
-
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
1115 написа:Ама може и там където са ти слагали накладките да са го резнали - в Александър ауто така направиха и ми стана лошо"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
Еми мойто е резнато много дърварски и си виси... Явно от някой малоумен "майстор". Вчера сменях накладки и се сетих за този датчик. Не трябва ли обаче и на накладките да има къде да се включи? На мойте нямаше нищо такова, а и на старите не видях...FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
tonov написа:Еми мойто е резнато много дърварски и си виси... Явно от някой малоумен "майстор". Вчера сменях накладки и се сетих за този датчик. Не трябва ли обаче и на накладките да има къде да се включи? На мойте нямаше нищо такова, а и на старите не видях..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
а възможно ли е на темпрата въобще да не е предвидено такова нещо като датчик за накладката 92г е щото когато я купих и бяха сменяли накладките и не видях никакво кабелче нито от накладката нито да виси от колата и си мисля че може и въобще да я нямам тази екстра или пък някой тъпан го е изстръгнал направо от инсталацията на колата. някой има ли темпра без такъв датчик "заводски" иначе колата си е с всички ескстриTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
charlie написа:трябва да има кабелче и на накладката. двете кабелчета се съединяват. това че ти липсва кабелче е малко притеснително, защото ако производителя е сериозен, би трябвало да прави накладките съобразно моделите за които са предназначени.FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
stef написа:а възможно ли е на темпрата въобще да не е предвидено такова нещо като датчик за накладката 92г е щото когато я купих и бяха сменяли накладките и не видях никакво кабелче нито от накладката нито да виси от колата и си мисля че може и въобще да я нямам тази екстра или пък някой тъпан го е изстръгнал направо от инсталацията на колата. някой има ли темпра без такъв датчик "заводски" иначе колата си е с всички ескстри"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
charlie написа:1115 написа:Ама може и там където са ти слагали накладките да са го резнали - в Александър ауто така направиха и ми стана лошо
Коментар
-
1115 написа:charlie написа:1115 написа:Ама може и там където са ти слагали накладките да са го резнали - в Александър ауто така направиха и ми стана лошо"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар