Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спирачни накладки - Фиат Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VPetar написа:
    Това кабелче вижда ли се лесно, защото аз не съм го виждал. Възможно ли е да нямам такъв датчик на Bravo 1.6 16v
    не е възможно да нямаш датчик на лявото предно колело. на дясното е възможно, защото ако си примерно с оригиналните накладки, те имат такова кабелче на дясното колело.
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Ама може и там където са ти слагали накладките да са го резнали - в Александър ауто така направиха и ми стана лошо

Коментар

1115 написа:
        Ама може и там където са ти слагали накладките да са го резнали - в Александър ауто така направиха и ми стана лошо
        защо да ти става лошо - то така или иначе от дясно, кабелчето на накладката няма каде да се пъхне и е по-добре да го отрежат отколкото да ти виси.
        "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет

Коментар

Еми мойто е резнато много дърварски и си виси... Явно от някой малоумен "майстор". Вчера сменях накладки и се сетих за този датчик. Не трябва ли обаче и на накладките да има къде да се включи? На мойте нямаше нищо такова, а и на старите не видях...
          FIAT Tipo 1,4mi - EX
          Alfa Romeo 146ti - EX
          Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

tonov написа:
            Еми мойто е резнато много дърварски и си виси... Явно от някой малоумен "майстор". Вчера сменях накладки и се сетих за този датчик. Не трябва ли обаче и на накладките да има къде да се включи? На мойте нямаше нищо такова, а и на старите не видях...
            трябва да има кабелче и на накладката. двете кабелчета се съединяват. това че ти липсва кабелче е малко притеснително, защото ако производителя е сериозен, би трябвало да прави накладките съобразно моделите за които са предназначени.

Коментар

а възможно ли е на темпрата въобще да не е предвидено такова нещо като датчик за накладката 92г е щото когато я купих и бяха сменяли накладките и не видях никакво кабелче нито от накладката нито да виси от колата и си мисля че може и въобще да я нямам тази екстра или пък някой тъпан го е изстръгнал направо от инсталацията на колата. някой има ли темпра без такъв датчик "заводски" иначе колата си е с всички ескстри
              TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
              UNO 1.0 FIRE

Коментар

charlie написа:
                трябва да има кабелче и на накладката. двете кабелчета се съединяват. това че ти липсва кабелче е малко притеснително, защото ако производителя е сериозен, би трябвало да прави накладките съобразно моделите за които са предназначени.
                Абе... какво да ти кажа.. в случая сериозен е силна дума. Ама оригинални много бият през джоба Питах та да знам да гледам като им дойде ред на тия. Некви полски са.
                FIAT Tipo 1,4mi - EX
                Alfa Romeo 146ti - EX
                Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

stef написа:
                  а възможно ли е на темпрата въобще да не е предвидено такова нещо като датчик за накладката 92г е щото когато я купих и бяха сменяли накладките и не видях никакво кабелче нито от накладката нито да виси от колата и си мисля че може и въобще да я нямам тази екстра или пък някой тъпан го е изстръгнал направо от инсталацията на колата. някой има ли темпра без такъв датчик "заводски" иначе колата си е с всички ескстри
                  едва ли! аз имам и фиат 131 - ’82 и има датчик за накладките...

Коментар

charlie написа:
                    1115 написа:
                    защо да ти става лошо - то така или иначе от дясно, кабелчето на накладката няма каде да се пъхне и е по-добре да го отрежат отколкото да ти виси.
                    ами зависи кое дясно - за мен е дясно ако гледаш колатаа на накладките които съм зимал до сега има едно кабелче на 4 накладки и не е добра идея да се реже

Коментар

1115 написа:
                      charlie написа:
                      1115 написа:
                      ами зависи кое дясно - за мен е дясно ако гледаш колатаа на накладките които съм зимал до сега има едно кабелче на 4 накладки и не е добра идея да се реже
                      ляво е там кадето ти е волана - затова се казва, че в българия колите са с ляв волан, защото като си в колата ти е от ляво, а не като я гледаш отнякаде си.ако на 2 чифта наклдаки имаш 1 кабел то той се слага в датчика и тогава изобщо няма какво да се реже.то това стана малко офф, ама дано поне сме биле полезни.

Коментар

Working...
                      X