Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капаче на инжекционната магистрала - спешно! - оправено

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Капаче на инжекционната магистрала - спешно! - оправено

Здравейте,тази сутрин при опит за запалване на автомобила(браво 1.6),някъде от мотора лисна мощна струя бензин.При оглед се видя ,че нещо като капаче на инжекционната магистрала(не съм сигурен дали се казва така - намира се под изпускателните колектори и е хоризонтална тръба) се е откачило - капачето се държи от скоба с три щипки,две от които са счупени.Има ли я тази скоба по магазините или да тръгвам по моргите?Неподходящо заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове

Маи маи се намира под смукателния колектор колега! Тъи кат го гледам не ми мяза на тапа а на регулатора на бензина коита стои от дясната страна( като си пред автомобила )! Мисля че не му беше много зверска цената на това изделие провери първо по магазините!

Коментар

Благодаря за отговора,цената обаче е 395лв с поръчка(7 дни) и то само в александър ауто-няма нито нови нито 2 ръка , а обиколих цяла София.Мисля си обаче ,че да се скъса скобата,вероятно е блокирал клапана.Намира се точно там където го казваш,но точно този клапан се бил произвеждал само една година и това май допълнително го оскъпява.

Коментар

Я виж при еи тоя човек бая нещо има при него!!! И доста италиянки има тъи че може и да се намери такова нещенце макар че едвали ще ти продаде само клапана ама може да се съгласи да ти продаде магистралката цялатаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=18192Тои е в Перник на теб ти е наблизо по принцип!

Коментар

Working...
        X