Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оборотомер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оборотомер

Вчера попаднах в едни дупки и оборотомерът откачи - ту сочи 0,ту подскача,отвреме - навреме се оправи.Явно някое кабелче не прави хубав контакт.Някой може ли да ми каже откъде тръгват жиците на оборотомера,за да ги потърся.Благодаря предварително.
    Marea 1,6 SX

имах абсолютно същия проблем и го отстраних така:-свалих таблото;-на задната му страна по платките, зад скоростомера и оборотомера има болчета, които след като ги затегнах проблема изчезна.това беше при мен.
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Благодаря.Ще пробвам. А може ли да ми опишеш как се сваля таблото?Предполагам, че няма голяма разлика между Мареа и Браво.
      Marea 1,6 SX

Коментар

тук е описано свалянето на таблото: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...B%EEимаше и още постова на тази тема, ама ако този не ти върши работа - поразрови се.иначе не разлика м/у мареа и браво 1,6 в таблото не вярвам да има.
        "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
        (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Working...
        X