Преди една седмица си купих Фиат Браво, колата е супер, но имам проблем. Вчера ми завря антифриза. Смятам, че проблема идва от повреда в перката на радиатора. Разбрах че има някакъв датчик който отговаря за нея. Моля помогнете ми, дали наистина може от там да е проблема и къде мога да го отстраня. Кажете и кой сервиз е най-добър за смяна на задължителните неща: ремъци, ролки, масла и т.н.Благодаря Ви предварително!Поправих заглавието според правилата на форумаМестя темата в правилния разделМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво - двигателят прегрява (Моля помогнете!!!)
Collapse
X
-
Добре дошла. Честита придобивкаПогледни в раздела за Сервизи и МагазиниНякои препоръчват този сервиз:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15837Аз лично препоръчвам сервиза на Гената:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...%ED%E0%F2%E0И гласувай за сайтаlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
-
Колежке, честито и със здраве. Надявам се, като си видяла, че вдига температурата си угасила колата или още по-добре - изкарала си я нанякъде с поне 60 км/ч да се охлади. Едно по-продължително прегряване би ти довлекло някои ремонти на главата. Наистина едината и най-вероятна причина за подобен проблем е въпросният датчик. По принцип смяната не е нищо съществено, но е добре да бъде направена от някой, който все пак има идея от тия работи. Съгласен съм, че и Бобо и Евгени биха ти свършили работа, но най-добре им се обади. Дотогава - никакво завиране в задръстванията.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
колеги мисля че това не изключва повреден термостат? възможно е да не затваря, да си седи винаги отворен, да загрява супер бавно, но веднъж загрее ли, ако не работи перката се сварява за нула време. а сварен термостат май не е препоръчително да продължава да е в колата.Към колежката: безаварийно! иначе мисля че AlBundy бе написал че е свалил 1500 лв от цената на автомобил заради неработеща електроника, и всичко се оправило с пръскане с контактен спрей и почистване на клемите и презахващане на същите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар