Колеги откакто имам колата се чудя за какво е това нещо отпред на таблото, в средата почти до началото на стълото. На капачка ми прилича, ама нещо се опъва и не излиза. Шубе ме е да я напъвам да не я прехендря. Ако някой знае или има идея какво покрива....ПС Знам че е тъп въпроса ама ме дразни вече!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неидентифициран елемент от таблото
Collapse
X
-
Esper написа:Това мяза на или на сензор за осветеност, или за приемник на някакво IR дистанционно.Освен това изглежда фабрично там и аз не бих напъвал много настоятелноFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Esper написа:Slavi_Lancia написа:Нееееееееееееее, не пипаи това в никъкъв случаи, да не си посмял. ТВА Е КОПЧЕТО ЗА САМОУНИЩОЖЕНИЕnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Ами колега ако те гложди толкова като гледам лайсната се маха отделно и е цял елемент предполагам я държи някой друг винт и някоя щипка махни и виж какво се крие долу и после направи снимки, че и на нас ни стана интересноFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
KrAs написа:Ами колега ако те гложди толкова като гледам лайсната се маха отделно и е цял елемент предполагам я държи някой друг винт и някоя щипка махни и виж какво се крие долу и после направи снимки, че и на нас ни стана интересноBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:KrAs написа:Ами колега ако те гложди толкова като гледам лайсната се маха отделно и е цял елемент предполагам я държи някой друг винт и някоя щипка махни и виж какво се крие долу и после направи снимки, че и на нас ни стана интересноI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Стига бре! Никой ли не знае! В e-per на картинката пише "PLUG" ако става дума за същата джаджа де, ето-номер 6. Къв е тоя плуг ни знамАма го дават малко по-наляво, а мойто е централно
Меджу другото същото го има и на грандето на Веско, но и той не знаеше за какво е. Да е сензор?-може аз се сещам за чистачки и за фарове. И двете екстри ги нямам. Сензора за чистачките се намира някъде в огледалото, тоя за фаровете не го знам къде е. Верно че цвета е като на инфраредовите капачки ама за какво и е инфраред на колата ми! Ако никой не знае верно ше разглобя лайсната да и се невиди!
Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар