Здравейте!От известно време се чува някакво хлопане по време на движение - мога да го определя като все едно хлопаш с капачка от буркан върху буркана. Може и да е тъпо обяснение, но за мен е приблизително такова. Чува се някъде откъм задната гума. Скоро гледах амортисьорите и уж не бяха "клекнали"...Ще бъда благодарен на мнения...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.1 94 г. - хлопане отзад вдясно
Collapse
X
-
Виж си тампоните на амортисьорите.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
-
В такъв случай, можеш да си вземеш някой приятел да ти помогне да провериш. Качваш го на задната седалка и му казваш да натиска пластмасовия капак, който стои на тампона, ако в тоя случай не тропа значи имаш заминал тампон.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
35 лева е много за смяна на носача... и не са само лагери - комплекта е 2 лагера, болт и пластмасова втулка...не може да хлопа от това... ако носача е за смяна - като погледнеш колата отзад - трябва да е разкрачена!под пружината има едни гуми - нещо като тампон - никъде ги няма оригинални... може да е заминала гумата и като минеш през някоя дупка да се чува едно такова чукане - метал в метал... за да смениш или да сложиш нова гума обаче трябва да имаш 1 инструмент, не знам как се казва - за свиване на пружината.... не мисля че е амортисьор....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Romeokton написа:Ами да - по принцип точно на десния няма никакви гумички в средата или по-скоро има някакви остатъциFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар