Днеска бях при майстор(шефа ми го препоръча а аз му имам доверие) за така наречените маншони/прахоуловители. Човека гледа и вика, че ако имам излишни пари може да ги смени иначе да си карам така. Според него не е проблем. Посъветва ме да изчакам и ако се обади нещо друго тогава. Незнам но смятам така да направя. Просто в момента съм зле финансово. Незнам що се му търся кусури на това Пунто. Нито лопа, нито тропа, върви прилично(особено понякога - може би заради нафтата), пали без проблеми, парното е 6. Ама на мене все са ми в главата диагностики. Се си викам - термостата май нещо му има, абе май губи антифриз, що така като че ли се омаслява около капака(гарнитура), абе турбото дали не си е заминало, нещо свещите ме съмняват, дузите, спирачките.... Аз съм си малко такъв. Се ми се иска по стендове, елкони, компресии да меря и тем подобни да ходя. Факт е обаче, че откакто съм взел колата(почти 2г.) не съм ходил дори да ми кажат в какво състояние е. Не съм я качвал на канал - нищо. Само консумативи - нафта и масло. И като се замисля прави са хората дето викат да не се бара нещо дето работи и не създава грижи.P.S. До нас има стенд на кастрол а до него мерят компресия. Дали да не отида да тестват.
Коментар