какво производство е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв ксенон да сложа на браво-то h1 5000k или h1 6000k
Collapse
X
-
6ma7ka7a написа:какъв ксенон да сложа на бравото h1 5000k или h1 6000kspark написа:4300K... аз чакам ли чакамSparco_Racing написа:Колегата който търси 4300К с него се видях и се запознах но мога да му кажа само едно : 4300К няма да намериш или ако намериш ще е боклук...4300К е фабричен ксенон който се слага на много малко коли...westdogg написа:В тунинг форума има едно момче което продава ксенони аз вече съм тотално объркан колко К свети бяло.
Коментар
-
Значи намерих няколко линка и говорих с хората, но първо много трудно се намират 4300К и 5000К. Ето някои линкове:http://xenon.quickprint-bg.eu/http:/...d,8/Писах си с хората, но при първите комплекта няма реле и бушони и доста учудени останаха като ги питах за релето - "нямало нужда".Другите пък имали само 6000К (комплекта им е с реле), а ако съм поръчал 4300К щяло да бъде на по-висока цена. Айде мерси!Не знам откъде ги взимат тея комплекти, но в amazon.com китайските ксенони струват от 119$-140$. Колегата си поръча едни ДВД-та от там и дойдоха за около 10 дни.Тея дето ги продават по 350лв, че дори съм виждал по 600лв смятайте каква надценка си слагат.Една резервна крушка в amazon.com е около 10-15$Засега само проучвам въпроса, че и без това единия фар не му работи настройването и докато не го оправя няма да купувам нищо.Цена до 250лв за китайски ксенон е оправдана, всичко друго е лесна печалба на ваш гръб.Комплекта дето го дават в ланча форума за 350лв е абсолютно същия, като този от redline-tuning за 250лв. Е вярно, че е с монтажа.. ама пак с доста пари ги товари хоратаFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Засега само проучвам въпроса, че и без това единия фар не му работи настройването и докато не го оправя няма да купувам нищо.Цена до 250лв за китайски ксенон е оправдана, всичко друго е лесна печалба на ваш гръб.
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:5000К !и аз исках 6000 но нямаше и сложих 5000, след като покарах месец с тях хората получиха 6000, отидох да ги сменя както ми бяха обещали. Сложих 6000 и вярваи ми изкарах точно 1 вечер, на другия ден отидох да си взема старите крушки 5000! сега съм си с тях и бялото си е бяло с 6000 ивиците на пътя синеят и ме дразнят. Въпрос на вкус е, но имам снимки и с двата цвята и тея от 5000 определено светят повече. Тва е доказано и с фотогравска измервателна техника от колегата Пинко в форума на алфа има резултатите. Но с две думи колкото повече "К" толкова по слабо осветяват (по малко LUX отделят) А и колкото по син ставаш толкова повече на голф приличашFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Здравейте колеги! Имате ли наблюдения върху този комплект ксенон- http://www.shopping.bg/a_21099/ksenon-komplekt-h1Смятам да слагам, а този е приемлив като цена и гаранция, а и другото което също ме спира на него е нисък стартов ток. Единствено ме притеснява температурния диапазон че не е до 105 градуса.Моля за мнения и препоръкиFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар