Какъв ксенон да сложа на браво-то h1 5000k или h1 6000k
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв ксенон да сложа на браво-то h1 5000k или h1 6000k
Collapse
X
-
5000К !и аз исках 6000 но нямаше и сложих 5000, след като покарах месец с тях хората получиха 6000, отидох да ги сменя както ми бяха обещали. Сложих 6000 и вярваи ми изкарах точно 1 вечер, на другия ден отидох да си взема старите крушки 5000! сега съм си с тях и бялото си е бяло с 6000 ивиците на пътя синеят и ме дразнят. Въпрос на вкус е, но имам снимки и с двата цвята и тея от 5000 определено светят повече. Тва е доказано и с фотогравска измервателна техника от колегата Пинко в форума на алфа има резултатите. Но с две думи колкото повече "К" толкова по слабо осветяват (по малко LUX отделят) А и колкото по син ставаш толкова повече на голф приличашПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Много ми е интересно колко време ще карат тези крушки и каква им е цената. Дано са хубави и да не горят. Това ме спира мен да си сложа ксенон. Не се оплаквам от фарове, крушките са по 1.5лв Гледах че крушки филипс струват по около 160лв за брой, а тук цели комплекти за по 200. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
nanio написа:Много ми е интересно колко време ще карат тези крушки и каква им е цената. Дано са хубави и да не горят. Това ме спира мен да си сложа ксенон. Не се оплаквам от фарове, крушките са по 1.5лв Гледах че крушки филипс струват по около 160лв за брой, а тук цели комплекти за по 200. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
В тунинг форума има едно момче което продава ксенони аз вече съм тотално объркан колко К свети бяло. Ето какво в написал той: Цитат:Такаааммм ..... аз като говоря не пея, ама никой не ми обръща внимание.... Ланчата е със 12000К, НЕ 6000К - но 12000К свети също толкова силно и добре и наистина е БЯЛО отражението на пътя и във фара фронтално погледнато също е най-бяло 6000К изглежда бяло, като го гледаш фронтално, в лупата синее, а на пътя леко дори жълтенеее, но за да разберете какво имам впредвид най-лесно на място да си тествате няколко цвята и тогава да решите Ниските К осигуряват по-силно светене САМО при лупи - при рефлекторен фар всичките си имат много силно светенеFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Ето и още една кола с още един цитат:На точно тази снимка е 12000К Авенсис 2002-ра година със кристален рефлекторен фар, не лупа. Както се вижда ясно свети много добре, имайки предви, че това не е снимано на 100% идаелно с про апарат, за да се хване всичко като хоратаПонеже аз искам бели ксенони сега не знам дали 12000К или 5000К да сложаFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
blagun написа:nanio написа:Много ми е интересно колко време ще карат тези крушки и каква им е цената. Дано са хубави и да не горят. Това ме спира мен да си сложа ксенон. Не се оплаквам от фарове, крушките са по 1.5лв Гледах че крушки филипс струват по около 160лв за брой, а тук цели комплекти за по 200. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:blagun написа:nanio написа:Много ми е интересно колко време ще карат тези крушки и каква им е цената. Дано са хубави и да не горят. Това ме спира мен да си сложа ксенон. Не се оплаквам от фарове, крушките са по 1.5лв Гледах че крушки филипс струват по около 160лв за брой, а тук цели комплекти за по 200. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Те тези от 1,5 светят колкото да се каже, че има крушка. Аз може би не съм разбрал какво е да нямаш фарове, понеже рефлекторите ми уж са добре и съм доволен от светлината. Виждал съм на по-стари коли тези евтини крушки, че не свеят изобщо. Ще ми се и аз да си сложа, но след няколко месеца като си продам колата едва ли следващия собственик ще оцени, че съм дал 300лв за ксенон.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
Колега не знам от кой точно ще взимаш ксенон 5000К но имай предвид че разлика има м/у 5000 и 6000КНе знам и за какви пари ще го взимаш но ако няма гаранция не ти заблазявам...Ако искаш качествен ксенон ела в гаража ни ще обсъдим (в подписа ми има всичко което ти трябва)Много трудно вече се намира 5000К а и това е ксенон от предното поколение и качеството не е на ниво (казвам го от опит)Колегата който търси 4300К с него се видях и се запознах но мога да му кажа само едно : 4300К няма да намериш или ако намериш ще е боклук...4300К е фабричен ксенон който се слага на много малко коли...Ако искаш хубав,качествен ксенон и с Гаранция (най-важното) ела да ти монтнем един за 20 мин. (адреси и телефони в подписа ми)Успех
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар