Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв ксенон да сложа на браво-то h1 5000k или h1 6000k

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Еми това си е твой избор Няма голяма разлика в цвета на 5000к и 6000к - млечно бяло
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

4300K... аз чакам ли чакам@6ma7ka7a: откъде ще го купуваш?
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

ще го взимам от човек от форума

Коментар

5000К !и аз исках 6000 но нямаше и сложих 5000, след като покарах месец с тях хората получиха 6000, отидох да ги сменя както ми бяха обещали. Сложих 6000 и вярваи ми изкарах точно 1 вечер, на другия ден отидох да си взема старите крушки 5000! сега съм си с тях и бялото си е бяло с 6000 ивиците на пътя синеят и ме дразнят. Въпрос на вкус е, но имам снимки и с двата цвята и тея от 5000 определено светят повече. Тва е доказано и с фотогравска измервателна техника от колегата Пинко в форума на алфа има резултатите. Но с две думи колкото повече "К" толкова по слабо осветяват (по малко LUX отделят) А и колкото по син ставаш толкова повече на голф приличаш
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Много ми е интересно колко време ще карат тези крушки и каква им е цената. Дано са хубави и да не горят. Това ме спира мен да си сложа ксенон. Не се оплаквам от фарове, крушките са по 1.5лв Гледах че крушки филипс струват по около 160лв за брой, а тук цели комплекти за по 200. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
            Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

nanio написа:
              Много ми е интересно колко време ще карат тези крушки и каква им е цената. Дано са хубави и да не горят. Това ме спира мен да си сложа ксенон. Не се оплаквам от фарове, крушките са по 1.5лв Гледах че крушки филипс струват по около 160лв за брой, а тук цели комплекти за по 200. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
              Може да си сигурен, че ксеноновите крушки имат много по-голям живот от тези твойте за по 1,50лв Иначе цената на една крушка е 50лв.
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

В тунинг форума има едно момче което продава ксенони аз вече съм тотално объркан колко К свети бяло. Ето какво в написал той: Цитат:Такаааммм ..... аз като говоря не пея, ама никой не ми обръща внимание.... Ланчата е със 12000К, НЕ 6000К - но 12000К свети също толкова силно и добре и наистина е БЯЛО отражението на пътя и във фара фронтално погледнато също е най-бяло 6000К изглежда бяло, като го гледаш фронтално, в лупата синее, а на пътя леко дори жълтенеее, но за да разберете какво имам впредвид най-лесно на място да си тествате няколко цвята и тогава да решите Ниските К осигуряват по-силно светене САМО при лупи - при рефлекторен фар всичките си имат много силно светене
                Прикачени файлове
                Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Ето и още една кола с още един цитат:На точно тази снимка е 12000К Авенсис 2002-ра година със кристален рефлекторен фар, не лупа. Както се вижда ясно свети много добре, имайки предви, че това не е снимано на 100% идаелно с про апарат, за да се хване всичко като хоратаПонеже аз искам бели ксенони сега не знам дали 12000К или 5000К да сложа
                  Прикачени файлове
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

blagun написа:
                    nanio написа:
                    Може да си сигурен, че ксеноновите крушки имат много по-голям живот от тези твойте за по 1,50лв Иначе цената на една крушка е 50лв.
                    Нанам... Не съм много сигурен.Аз купих тук от форума един Филипс кит преди време.Вярно че беше много под цената (около 1000лв като нов), обаче едната крушка сдаде багажа след месец.Сдаде я щото се повреди механично - спря да пали и като свалих крушката се оказа че балона е увиснал и е взело да прехвърля високото в цокъла.Не е много показателно, щото колегата каза че е свален от катастрофирала кола предполагам повредата е от там.Но така или иначе изобщо не очаквах проблем точно в крушката.И сега карам само с един ксенон по причината дето е споделил nanio - една крушка филипс е мама си и баща си.Онея от 50лв що за стока са на 1/3 от цената на марковите - не знам.И все пак мисля да пробвам 2 - нещо оригиналните не падат, хич дори за последната година...
                    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
                      blagun написа:
                      nanio написа:
                      Нанам... Не съм много сигурен.Аз купих тук от форума един Филипс кит преди време.Вярно че беше много под цената (около 1000лв като нов), обаче едната крушка сдаде багажа след месец.Сдаде я щото се повреди механично - спря да пали и като свалих крушката се оказа че балона е увиснал и е взело да прехвърля високото в цокъла.Не е много показателно, щото колегата каза че е свален от катастрофирала кола предполагам повредата е от там.Но така или иначе изобщо не очаквах проблем точно в крушката.И сега карам само с един ксенон по причината дето е споделил nanio - една крушка филипс е мама си и баща си.Онея от 50лв що за стока са на 1/3 от цената на марковите - не знам.И все пак мисля да пробвам 2 - нещо оригиналните не падат, хич дори за последната година...
                      Аз да ти кажа, защо не съм си сложил още от този евтиния за по 300лв., еми защото си мислих, че е скапан и ще дава проблеми и ще горят крушки на поразия..... Затова изчаках да видя какво ще стане с ксенона на мойте приятели, които си го монтираха преди близо година - резултата е: от 5 комплекта нито един не се е скапал и нито една крушка не е изгоряла. Поради тази причина и аз ще си сложа ксенон от този евтиния, а относно крушките си направих една проста сметка, че аз пак ги давам тези 50лв. на година, но за обикновенни крушки - Осрам Куул Блу, защото тяхния живот е твърде кратък. И то какво излиза, че е по-добре да си сложа ксенон и ще го направя в най-скоро време
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Те тези от 1,5 светят колкото да се каже, че има крушка. Аз може би не съм разбрал какво е да нямаш фарове, понеже рефлекторите ми уж са добре и съм доволен от светлината. Виждал съм на по-стари коли тези евтини крушки, че не свеят изобщо. Ще ми се и аз да си сложа, но след няколко месеца като си продам колата едва ли следващия собственик ще оцени, че съм дал 300лв за ксенон.
                        Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Колега не знам от кой точно ще взимаш ксенон 5000К но имай предвид че разлика има м/у 5000 и 6000КНе знам и за какви пари ще го взимаш но ако няма гаранция не ти заблазявам...Ако искаш качествен ксенон ела в гаража ни ще обсъдим (в подписа ми има всичко което ти трябва)Много трудно вече се намира 5000К а и това е ксенон от предното поколение и качеството не е на ниво (казвам го от опит)Колегата който търси 4300К с него се видях и се запознах но мога да му кажа само едно : 4300К няма да намериш или ако намериш ще е боклук...4300К е фабричен ксенон който се слага на много малко коли...Ако искаш хубав,качествен ксенон и с Гаранция (най-важното) ела да ти монтнем един за 20 мин. (адреси и телефони в подписа ми)Успех

Коментар

много ми е далече иначе офертата си я бива какъв е ксенона корейскили я покажи снимкипък може и да дойда до софия

Коментар

6ma7ka7a написа:
                              много ми е далече иначе офертата си я бива какъв е ксенона корейскили я покажи снимкипък може и да дойда до софия
                              Vision X
                              Прикачени файлове

Коментар

Working...
                              X